Γυναικοκτονία στη Σίνδο: «Δεν μάλωναν, δεν είχαν δώσει ποτέ δικαιώματα» λέει ο αδελφός του θύματος

Γυναικοκτονία στη Σίνδο: «Δεν μάλωναν, δεν είχαν δώσει ποτέ δικαιώματα» λέει ο αδελφός του θύματος Facebook Twitter
Φωτ. το διαμέρισμα της γυναικοκτονίας στη Σίνδο / emakedonia.gr
0

«Γενικά δεν μάλωναν, δεν είχαν δώσει ποτέ δικαιώματα» υποστηρίζει ο αδελφός του 44χρονου θύματος της γυναικοκτονίας, που σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Τετάρτης στη Σίνδο.

Περίπου στις 13:15 το μεσημέρι της Τετάρτης, οι Αρχές ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στο σημείο όπου ο 55χρονος γυναικοκτόνος, τραυμάτισε θανάσιμα την 44χρονη σύζυγό του, μετά από πολλαπλές μαχαιριές.

Μετά τη δολοφονία της συζύγου του, ο δράστης έπεσε από τον δεύτερο όροφο του διαμερίσματός τους στην Οδό Ελύτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά. Λίγο αργότερα, εξέπνευσε στο ασθενοφόρο, κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει μαζί δύο κόρες, 16 και 21 ετών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν υπήρχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, κάτι που υποστηρίζει και ο αδελφός του θύματος.

Στις πρώτες δηλώσεις του στην εκπομπή Live News μετά τον θάνατο της αδελφής του, ανέφερε αρχικά πως «έμαθα τι συνέβη και ήρθα να δω. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε».

«Γενικά δεν μάλωναν, δεν είχαν δώσει ποτέ δικαιώματα. Και οι γείτονες τώρα μου είπαν ότι δεν άκουσαν κάποια φασαρία σήμερα. Και οι δύο ήταν καλά. Δεν ξέρεις τι συμβαίνει στο μυαλό του καθενός. Και τα δύο παιδιά ήταν εκτός σπιτιού, η μικρότερη ήταν στο σχολείο», κατέληξε.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΝΟΣ ΡΟΥΤΣΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΚΤΑΦΗ

Ελλάδα / Πάνος Ρούτσι: Η επίσημη θέση της οικογένειας για την άδεια εκταφής του Ντενίς

Η οικογένεια Ρούτσι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει γνωστή την αποστασιοποίησή της, ενημερώνοντας παράλληλα ότι η προγραμματισμένη και χωρίς άδεια εκταφή θα πραγματοποιηθεί
LIFO NEWSROOM
ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ

Ελλάδα / Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: «Έχετε μέρος να μείνω;» – Οι τελευταίες λέξεις του δράστη που παραμένει άφαντος

Ο δράστης της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα παραμένει άφαντος - Οι μαρτυρίες, τα σενάρια και οι λεπτομέρειες του φονικού που συγκλόνισε τη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM
Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM