ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ» Facebook Twitter
Ζωή Κωνσταντοπούλου/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Η πολιτική κόντρα ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τη Λιάνα Κανέλλη κορυφώνεται, με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας να προχωρά σε μήνυση και αγωγή κατά της βουλευτή του ΚΚΕ, μετά τις δηλώσεις της τελευταίας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η κ. Κανέλλη, μιλώντας στο Action24, κατηγόρησε την κ. Κωνσταντοπούλου ότι «κάνει σόου» με την υπόθεση των Τεμπών στη Βουλή και ισχυρίστηκε πως «παρενέβη στον εισαγγελέα της φυλακής για να βγει ο Κασιδιάρης και να μιλήσει στη Βουλή». Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της προέδρου της Πλεύσης, η οποία απάντησε κάνοντας λόγο για «λάσπη» και «επαναστάτες του καναπέ».

Σε εκτενή της δήλωση, η κ. Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι η επίθεση εναντίον της εντάσσεται σε μια γενικότερη προσπάθεια σπίλωσης του αγώνα της.«Η λάσπη που ρίχνουν επάνω μου και πάνω μας οι επαναστάτες του καναπέ και του βολέματος σταματάει εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση. «Όποιος προσπαθήσει να δηλητηριάσει την κοινωνία με τέτοιες ψευδείς καταγγελίες, θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη», τόνισε.

Η αντιπαράθεση των δύο γυναικών έχει πολιτικές προεκτάσεις, καθώς εντάσσεται στη γενικότερη ένταση μεταξύ ΚΚΕ και Πλεύσης Ελευθερίας, που κορυφώθηκε μετά τη στάση του κόμματος της κ. Κωνσταντοπούλου στη Βουλή και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ίδια κάλεσε την κ. Κανέλλη να αρθεί η βουλευτική της ασυλία, προκειμένου να οδηγηθεί η υπόθεση στα δικαστήρια. «Τέρμα με τους βολεμένους ‘ιδιοκτήτες των αγώνων’, που όταν κινδυνεύει το σύστημα τρέχουν να το στηρίξουν», πρόσθεσε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Η πολιτική διαμάχη αναμένεται να έχει συνέχεια, καθώς η Πλεύση Ελευθερίας συνεχίζει να ανεβάζει τους τόνους, ενώ το ΚΚΕ υπερασπίζεται τη στάση της βουλευτή του.

Πολιτική
0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM