Πάτρα: Αποσωληνώθηκε η 14χρονη Ελένη που έπεσε από βυτιοφόρο

Πάτρα: Αποσωληνώθηκε η 14χρονη Ελένη που έπεσε από βυτιοφόρο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Pexels
0

Αποσωληνώθηκε η 14χρονη Ελένη που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι μετά την πτώση της από βυτιοφόρο μεταφοράς γάλακτος σε χωριό της Ωλενίας στην Αχαΐα στις 19 Ιανουαρίου.

Μετά από δύο χειρουργεία και πολλές μέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το κορίτσι κέρδισε τη μάχη για τη ζωή. Η 14χρονη είχε υποβληθεί σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αφαιρεθούν κάποια τμήματα που πίεζαν ζωτικά σημεία του εγκεφάλου της, παραμένοντας στη ΜΕΘ όλο το προηγούμενο διάστημα.

Το κορίτσι τραυματίστηκε όταν, κατά τη διάρκεια παιχνιδιού, ανέβηκε στην σκάλα βυτιοφόρου, το οποίο βρισκόταν στο χωριό Καλαμάκι Ωλενίας για να φορτώσει γάλα. Ο οδηγός δεν είδε το κορίτσι, το βυτιοφόρο ξεκίνησε και η 14χρονη, στην προσπάθειά της να κατέβει, έπεσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14χρονη έπαιζε με ένα συνομήλικό της, ο οποίος προηγουμένως είχε επίσης σκαρφαλώσει στο βυτιοφόρο, αλλά είχε κατέβει χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά.

 
 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΠΗΓΑΔΙ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΝΑΣΥΡΣΗ ΔΥΤΗ

Ελλάδα / Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Τι είναι το «το φαινόμενο της ρουφήχτρας» που συνάντησαν οι δύτες στο «Πηγάδι του Διαβόλου»

Φορώντας ειδικό εξοπλισμό, επτά εκπαιδευμένοι σπηλαιοδύτες βούτηξαν πάνω στο «Πηγάδι του Διαβόλου, για να ανασύρουν τη σορό του 34χρονου δύτη
THE LIFO TEAM