Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Πυρπόλησε μέχρι θανάτου τον 77χρονο εργοδότη του

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Πυρπόλησε μέχρι θανάτου τον 77χρονο εργοδότη του Facebook Twitter
0

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έχει αναστατώσει από το πρωί της Κυριακής τη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, όπου ένας 35χρονος άνδρας πυρπόλησε έναν 77χρονο, με τον οποίο φέρεται να είχε επαγγελματική σχέση, ύστερα από διαμάχη που φαίνεται να είχε ξεκινήσει πρόσφατα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της LiFO, ο 35χρονος ημεδαπός φέρεται να εργαζόταν για τον ηλικιωμένο το τελευταίο διάστημα, εκτελώντας διάφορες δουλειές. Ωστόσο, η μεταξύ τους σχέση επιδεινώθηκε όταν ο 77χρονος φέρεται να τον κατηγόρησε για κλοπή εργαλείων και τραπεζικής κάρτας από το σπίτι του. Ο ηλικιωμένος προχώρησε σε μήνυση εις βάρος του, με αποτέλεσμα ο 35χρονος να κληθεί να απολογηθεί στις Αρχές.

Λίγες ώρες μετά την απολογία του, ο 35χρονος φέρεται να μετέβη στο σπίτι του 77χρονου και να του επιτέθηκε. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο δράστης πιθανότατα τον χτύπησε πρώτα και στη συνέχεια τον περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό και του έβαλε φωτιά. Ο άνδρας συνελήφθη από τις Αρχές, οι οποίες θα εξετάσουν εάν ο ηλικιωμένος ήταν ακόμα εν ζωή τη στιγμή που παραδόθηκε στις φλόγες.

Ο 35χρονος, κατά τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να έχει παραδεχτεί προφορικά τη φρικτή δολοφονία. Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να διαλευκάνουν πλήρως τα κίνητρα της πράξης του και να συγκεντρώσουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία.
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM