Ισλαμοφοβικές αφίσες στο μετρό της Νέας Υόρκης

Ισλαμοφοβικές αφίσες στο μετρό της Νέας Υόρκης Facebook Twitter
2

Μετά την αμφιλεγόμενη ταινία «Innocence of muslims», λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει από σήμερα μία διαφημιστική καμπάνια στο μετρό της Νέας Υόρκης, από ένα αμερικάνικο συντηρητικό λόμπι. «Σε οποιοδήποτε πόλεμο μεταξύ του πολιτισμένου ανθρώπου και του αγριάνθρωπου, υποστηρίξτε τον πολιτισμένο άνθρωπο.» γράφει η αφίσα. Πιο κάτω υπάρχει το αστέρι του Δαυίδ, το οποίο συνοδεύεται από το κείμενο: «Υποστηρίξτε το Ισραήλ, νικήστε τον Τζιχάντ (ιερός μουσουλμανικός πόλεμος).».

Η Pamela Geller, διευθύνουσα σύμβουλος της ομάδας American Freedom Defense Initiative, πήρε την έγκριση ενός νεοϋορκέζου δικαστή ώστε να μπορέσει να προβάλει τις αφίσες σε περίπου δέκα σταθμούς του μετρό. «Πρόκειται για μια νίκη της πρώτης τροπολογίας», τόνισε η ίδια, υποστηρίζοντας την ελευθερία της έκφρασης στο Associated Press. «Τι πρέπει να κάνουμε; Να ανταμείψουμε τον ακραίο ισλαμισμό; Δεν θα θυσιάσω την ελευθερία μου για να μην προσβάλλω αγριανθρώπους», συμπλήρωσε.

Ισλαμοφοβικές αφίσες στο μετρό της Νέας Υόρκης Facebook Twitter


Σημειώνεται ότι οι αρχές του μετρό είχαν αρνηθεί την προβολή των «εξευτελιστικών» αφισών, αλλά είναι αναγκασμένες να το κάνουν για ένα μήνα εξαιτίας των δικαστικών αρχών, σύμφωνα με τη Liberation.

 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρήξη Μέρντοχ–Τραμπ: Η μήνυση για τον Έπσταϊν διαλύει έναν δεκαετή δεσμό της αμερικανικής Δεξιάς

Διεθνή / Ρήξη Μέρντοχ–Τραμπ: Η μήνυση για τον Έπσταϊν διαλύει έναν δεκαετή δεσμό της αμερικανικής Δεξιάς

Ο Ντόναλντ Τραμπ στρέφεται νομικά κατά του Ρούπερτ Μέρντοχ και της Wall Street Journal, καταγγέλλοντας δημοσίευμα για επιστολή του στον Τζέφρι Έπσταϊν — «Ο Μέρντοχ εξετάζει αν ο Τραμπ χάνει το ακροατήριό του», λένε πρώην συνεργάτες του μεγιστάνα
LIFO NEWSROOM
Μια 23χρονη φοιτήτρια κινητοποιεί τη Γαλλία: Πάνω από 500.000 υπογραφές κατά του «νόμου Duplomb» για τη γεωργία

Διεθνή / Μια 23χρονη φοιτήτρια κινητοποιεί τη Γαλλία: Πάνω από 500.000 υπογραφές κατά του «νόμου Duplomb» για τη γεωργία

Με τη συγκέντρωση περισσότερων από 500.000 υπογραφών, ο νόμος ενεργοποιεί τη διαδικασία για κοινοβουλευτική συζήτηση, υπό την προϋπόθεση να το ζητήσουν οι επικεφαλής κοινοβουλευτικών ομάδων ή επιτροπών
LIFO NEWSROOM
Αποκλειστικό Guardian: Η ευρωπαϊκή MBDA προμηθεύει εξαρτήματα βομβών που σκότωσαν παιδιά στη Γάζα

Διεθνή / Αποκλειστικό Guardian: Η ευρωπαϊκή MBDA προμηθεύει εξαρτήματα βομβών που σκότωσαν παιδιά στη Γάζα

Τα έσοδα από τις «έξυπνες» βόμβες GBU-39, τις οποίες χρησιμοποιεί το Ισραήλ, ρέουν μέσω του Ηνωμένου Βασιλείου – Παρά την αναστολή εξαγωγών όπλων από το Λονδίνο, ο όμιλος συνεχίζει τις αποστολές από τις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Νέα συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Διεθνή / Συνάντηση για το Κυπριακό: «Θετική προοπτική προς την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης», λέει ο Μακρόν

Ο Γάλλος πρόεδρος αναφέρει πως ενθαρρύνει τον γενικό Γραμματέα να κινηθεί «προς την επανάληψη των διαπραγματεύσεων με στόχο μία δίκαιη και διαρκή ρύθμιση του Κυπριακού»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Χα χα. Εκεί οι δικαστές δε φοβούνται να τα βάλουν με τη Microsoft και το Google (εδώ γίνονται κουμπάροι/νονοί - κυριολεκτικά- με πολύ ύποπτες φάτσες). Θα κολώσουν εκεί;Όσο για το Ισραήλ, έτσι κάνουν οι έξυπνοι: εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες.Περεμπιπτόντως, μιλάμε για jihad όχι για Άραβες γενικώς.