Πειθαρχικές διώξεις για τα παράνομα επιδόματα τυφλότητας στη Ζάκυνθο

Πειθαρχικές διώξεις για τα παράνομα επιδόματα τυφλότητας στη Ζάκυνθο Facebook Twitter
0

Πειθαρχικές διώξεις εναντίον του διοικητή του νοσοκομείου Ζακύνθου, του περιφερειάρχη υγείας δυτικής Ελλάδας και του καθηγητή ιατρού που καθυστέρησε την ΕΔΕ για την υπόθεση των παράνομων επιδομάτων τυφλότητας στη Ζάκυνθο, αποφάσισε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης κατήγγειλε ότι στο νησί έχουν δοθεί 700 επιδόματα τυφλότητας από το νομάρχη και μία τριμελή επιτροπή ιατρών.

«Πρόκειται για ντροπή και οι επίορκοι θα έπρεπε να είχαν εκδιωχθεί εδώ και 20 χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο Θεσσαλονίκη

Ελλάδα / Ποδόσφαιρο στον πόλεμο: Η ιστορική φωτογραφία που τραβήχτηκε στη Θεσσαλονίκη τα Χριστούγεννα 110 χρόνια πριν

Το ντοκουμέντο που απεικονίζει Βρετανούς στρατιώτες να παίζουν μπάλα σε ένα χωμάτινο γήπεδο της πόλης εν μέσω του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ