Χαλάνδρι: Αναβλήθηκε η δίκη του αστυνομικού που επιτέθηκε σε Άγιο Βασίλη

Χαλάνδρι: Αναβλήθηκε η δίκη του αστυνομικού που επιτέθηκε σε Άγιο Βασίλη Facebook Twitter
Φωτ. από το περιστατικό στο Χαλάνδρι / Glomex
0

Αναβλήθηκε η δίκη του αστυνομικού, για το σοβαρό περιστατικό στην πλατεία Χαλανδρίου, όπου επιτέθηκε σε Αη Βασίλη και χαιρέτησε ναζιστικά το πλήθος.

Η δίκη του αστυνομικού αναβλήθηκε για τις 25 Φεβρουαρίου του νέου έτους, καθώς ο δικηγόρος του ζήτησε την αναβολή γιατί ο κατηγορούμενος νοσηλεύεται με εντολή εισαγγελέα στην ψυχιατρική κλινική του Ευαγγελισμού.

Σε βάρος του υπενθυμίζεται πως έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απειλή, εξύβριση και απλή σωματική βλάβη κατά συρροή, ενώ του έχει επιβληθεί ο περιοριστικός όρος της μη προσέγγισης με τους παθόντες.

Τον αστυνομικό μήνυσε ο δήμαρχος του Χαλανδρίου, ο οποίος κατήγγειλε πως ο κατηγορούμενος φορώντας πολιτικά και κουκούλα, επιτέθηκε σωματικά και λεκτικά σε πολίτες κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων στην πλατεία της περιοχής, χαιρετώντας ναζιστικά. 

Η καταγγελία του δημάρχου Χαλανδρίου για το περιστατικό με τον αστυνομικό 

«Εξωφρενικό επεισόδιο από αστυνομικό με κουκούλα και πολιτικά που υπηρετεί στο ΑΤ Χαλανδρίου, παραμονιάτικα στο Χριστουγεννιάτικο χωριό μέσα στην πλατεία Χαλανδρίου.

Βίαιη λεκτική επίθεση, απειλές ότι “θα μας κάψει”, ύβρεις και ξυλοδαρμός του εθελοντή πολιτικής προστασίας ντυμένου Αη Βασίλη Α.Γρυλλάκη, του αντιδημάρχου πολιτικής προστασίας Χάρη Μαυρουδή και πολιτών επειδή του έκαναν παρατήρηση για την παράνομη και επικίνδυνη διέλευση υπηρεσιακής (πιθανότατα) μοτοσυκλέτας ανάμεσα σε δεκάδες παιδιά και γονείς που διασκέδαζαν στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου.

Στο βίντεο φαίνεται ό εν λόγω αστυνομικός με κουκούλα να βρίζει και να χαιρετά ναζιστικά αφού έχει υβρίσει, επιτεθεί και ξυλοκοπήσει όσους του επισήμαναν ότι δεν μπορεί να οδηγεί με μηχανάκι ανάμεσα σε δεκάδες μικρά παιδιά μέσα στην πλατεία Χαλανδρίου. Έχω δώσει εντολή στο νομικό εκπρόσωπο του δήμου να καταθέσει μήνυση και μέχρι αυτή την στιγμή στο αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου γίνονται καταθέσεις μαρτύρων.

Δεν φτάνει που τροχαία και αστυνομία είναι εντελώς ανύπαρκτες στον έλεγχο της παράνομης στάθμευσης, παρά τις έγγραφες εκκλήσεις του δήμου, τώρα πέρασαν και στην ανοιχτή βία ενάντια σε όποιον τους κάνει παρατήρηση για την επικίνδυνη και παράνομη συμπεριφορά. Και όλα αυτά ανάμεσα σε δεκάδες μικρά παιδιά».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM