Αδιέξοδο στη συνάντηση Στουρνάρα-δικαστικών

Αδιέξοδο στη συνάντηση Στουρνάρα-δικαστικών Facebook Twitter
0

Χωρίς αποτέλεσμα έληξε η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών με τους δικαστικούς που αντιτίθενται στις σχεδιαζόμενες περικοπές, στις αποδοχές τους. Ο κ. Στουρνάρας διεμήνυσε ότι οι περικοπές θα φτάνουν μεσοσταθμικά στο 23-25% και πώς αυτή είναι η τεχνοκρατική θέση των αρμόδιων φορέων που δεν αλλάζει, εκτός αν αποφασίσουν διαφορετικά οι πολιτικοί αρχηγοί.

Μετά από την εξέλιξη αυτή οι δικαστικοί συνεδριάζουν αύριο και μεθαύριο για να εξετάσουν τη μορφή των κινητοποιήσεών τους.

Μία από τις εξεταζόμενες αντιδράσεις είναι η επιστροφή των δικογραφιών στα δικαστήρια. «Και οι 71 εισαγγελείς των Αθηνών συμφώνησαν να μην παίρνουν δουλειά για το σπίτι. Ανάλογες αποφάσεις θα πάρουν και οι άλλες ενώσεις στην Ελλάδα», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Αθηνών, Ρούσσος Παπαδάκης,

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προς Δήμα: «Εντελώς αποπροσανατολιστική η αναφορά στον μισθό μας»

Ελλάδα / Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προς Δήμα: «Εντελώς αποπροσανατολιστική η αναφορά στον μισθό μας»

Σχετικά με τις απολαβές των 120.000 ευρώ ετησίως τονίζουν ότι οι «καθαρές απολαβές μας, φορολογούνται και δεν επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό, ενώ καταβάλλονται από τους χρήστες του εναερίου χώρου και μάλιστα το 90% προέρχεται από ξένες αεροπορικές εταιρείες»
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Σε εξέλιξη τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα - Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Ελλάδα / Καιρός: Σε εξέλιξη τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα - Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Τα φαινόμενα μέχρι και το βράδυ θα είναι κατά τόπους ισχυρά - Στις υπόλοπες περιοχές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά
LIFO NEWSROOM