Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Με δύο μαχαίρια σκότωσε τη σύζυγό του ο 46χρονος στο Αγγελοχώρι

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Με δύο μαχαίρια σκότωσε τη σύζυγό του ο 46χρονος στο Αγγελοχώρι Facebook Twitter
φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο 46χρονος δράστης γυναικοκτονίας που σκότωσε την 60χρονη σύζυγό του στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης έπειτα από καυγά που ξέσπασε. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού τραυματίστηκε ο 29χρονος γιος του θύματος που μπήκε ανάμεσα και προσπάθησε να σταματήσει τον καυγά.

Η νέα γυναικοκτονία εκτυλίχθηκε το πρωί στο σπίτι της οικογένειας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας από πλευράς δράστη. Σύμφωνα με πληροφορίες, για άγνωστο λόγο ξέσπασε έντονος καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι, με τον 46χρονο να αρπάζει δύο μαχαίρια και να επιφέρει θανάσιμο τραυματισμό στην 60χρονη σύζυγό του, στην περιοχή της κοιλιάς.

Κατά την προσπάθεια του γιου της να αφοπλίσει τον πατριό του δέχθηκε και ο ίδιος μαχαιριά με συνέπεια να τραυματιστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες η ζωή του 29χρονου δεν διατρέχει κίνδυνο και νοσηλευεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα και τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

H ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θερμαϊκού συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα (01-12-2024), 46χρονος αλλοδαπός για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ανωτέρω έπειτα από διαπληκτισμό, τραυμάτισε θανάσιμα με χρήση δύο (2) μαχαιριών την 60χρονη σύζυγό του και σοβαρά τον 29χρονο γιο της, εντός της οικίας τους στην περιοχή του Αγγελοχωρίου του Δήμου Θερμαϊκού.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση και φωτογράφηση του χώρου.

Ο συλληφθείς ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην επιληφθείσα Υπηρεσία, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM