Φαραντούρης: Τζάκρη και Πούλου παίρνουν την ιστορική ευθύνη να ρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ που τις εξέλεξε από την Αντιπολίτευση

Φαραντούρης: Τζάκρη και Πούλου παίρνουν την ιστορική ευθύνη να ρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ που τις εξέλεξε από την Αντιπολίτευση Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φαραντούρης αντέδρασε στην ανεξαρτητοποίηση της Θεοδώρας Τζάκρη και της Γιώτας Πούλου από τον ΣΥΡΙΖΑ, λίγο αφού ανακοινώθηκε.

Η απόφαση Τζάκρη και Πούλου, οδηγεί το ΠΑΣΟΚ στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθιστώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο κόμμα.

Ο Νίκος Φαραντούρης δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του, τονίζοντας στους «Αταίριαστους» για τις δύο πρώην πια συναδέλφους του, ότι «παίρνουν την ιστορική ευθύνη να ρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ από την αξιωματική αντιπολίτευση».

«Λυπούμαι γι' αυτό. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Με το ζόρι παντρειά δε γίνεται. Είναι ακόμη πιο επιτακτική ανάγκη ανασυγκρότησης και φυγής προς τα μπρος. Και νομίζω ότι το είπα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο χθες στο debate των υποψηφίων πολιτικών αρχηγών και προσερχόμενος και εξερχόμενος από την ΕΡΤ. Θέλουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνει ένα μικρό κόμμα όπως το δείχνουν δημοσκοπήσεις ή να κερδίσει ξανά το χαμένο κύρος του; Αν θέλουν το δεύτερο. οι φίλοι και τα μέλη να ανασκουμπωθούν. Να πάνε στις κάλπες μας την Κυριακή» είπε αρχικά ο Νίικος Φαραντούρης για να σχολιάσει στην πορεία, τις δύο σημερινές ανεξαρτητοποιήσεις ρίχνοντας την ευθύνη σε Τζάκρη και Πούλου για τις εξελίξεις «στο κόμμα που τις εξέλεξε».

«Προφανώς φέρουν ευθύνη. Το πιο σημαντικό είναι η υποκρισία, διότι οι πιο δυνατές φωνές που φώναζαν στα τηλεοπτικά πάνελ πριν μερικούς μήνες, όταν άλλοι συνάδελφοί τους έφυγαν από το ΣΥΡΙΖΑ, ήταν αυτές που αποχωρούν σήμερα αλλά τέλος πάντων, επαναλαμβάνω με το ζόρι παντρειά δε γίνεται.

Καλή τύχη τους εύχομαι δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Παίρνουν την ιστορική ευθύνη  να ρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ από τους εξέλεξε από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που είναι πολιτειακή θέση» δήλωσε ο Νίκος Φαραντούρης.

 
 
 
Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM
«Το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν σε αυτήν»

LiFO politics / «Δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι το πρόβλημα αλλά οι πολιτικοί που παρεμβαίνουν»

Ο καθηγητής Νικόλαος-Κομνηνός Χλέπας, εξηγεί γιατί το πρόβλημα της δημόσιας διοίκησης στη χώρα μας δεν είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά το σύστημα ακραίου συγκεντρωτισμού της εξουσίας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Πολιτική / Ζελένσκι: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον Τραμπ» – Μητσοτάκης: «Η χώρα μας θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο»

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ενεργοποιείται ο ενεργειακός διάδρομος που συνδέει Αλεξανδρούπολη και Οδησσό, επιτρέποντας την αποστολή αμερικανικού υγροποιημένου φυσικού αερίου προς την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM