Τζάκρη: Σήμερα θα παραιτηθώ από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ - Παραμένω στην ΚΟ

Τζάκρη: Σήμερα θα παραιτηθώ από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ - Παραμένω στην ΚΟ Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Σήμερα θα παραιτηθώ από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε η Θεοδώρα Τζάκρη, όμως διευκρίνισε ότι -προς το παρόν- παραμένει μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Η Θεοδώρα Τζάκρη δήλωσε επίσης ότι τις επόμενες ημέρες θα προβεί και σε άλλες κινήσεις. «Αρνούμαι τους χαρακτηρισμούς "Σιμπιλίδης" και "αποστάτης". Ο Σιμπιλίδης έριξε κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ναι, σκοπεύω να πάω στο κόμμα του κ. Κασσελάκη». Επιχειρώντας να εξηγήσει για ποιους λόγους δεν παραιτείται από σήμερα από τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε: «Υπάρχει ένας σχεδιασμός, θέλετε να σας τον πω τώρα;». Πρόσθεσε επίσης ότι «έχει κάποια ενημέρωση» για τις προθέσεις άλλων βουλευτών, αρνούμενη όμως να διευκρινίσει τι πρόκειται να γίνει στο εξής. 

Το νέο κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη θα ανακοινωθεί σε περίπου δύο εβδομάδες, αποκάλυψε επίσης, δηλώνοντας ότι δεν έχει υπάρξει καμία προεργασία για το κόμμα αυτό. Αν υπήρχε, θα είχαμε και όνομα και στελέχη και από όλα, είπε.

Μιλώντας στον Ant1 το πρωί της Δευτέρας, η Θεοδώρα Τζάκρη χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς για όσα έγιναν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ την Παρασκευή και το Σάββατο, μιλώντας μεταξύ άλλων για μπράβους του σκυλάδικου, που πλήρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με τα χρήματα του ελληνικού λαού από την επιχορήγηση για να απωθούν συνέδρους, στριμώχνοντάς τους στα κιγκλιδώματα. Υπήρχαν έξω από το συνέδριο άνθρωποι που είναι 50 χρόνια στην Αριστερά, είχαν εκλεγεί σύνεδροι και δεν τους άφηναν να μπουν μέσα και έκλαιγαν. 

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για τον Αλέξη Τσίπρα, δήλωσε ότι δεν έχει καμία ενημέρωση για τις σκέψεις και τις προθέσεις του.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Κασσελάκης απαντά σε ΣΥΡΙΖΑ για τις offshore: «Προσφεύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών και λασπολόγων»

Πολιτική / Ο Κασσελάκης απαντά σε ΣΥΡΙΖΑ για τις offshore: «Προσφεύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών και λασπολόγων»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστάτησε από τη Δημοκρατία. Παράνομη καθαίρεση. Παράνομος αποκλεισμός. Αλλοίωση εκλογικών καταλόγων», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης
LIFO NEWSROOM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Πολιτική / H χειραψία Μητσοτάκη-Καραμανλή και η απουσία Σαμαρά από την παρουσίαση του βιβλίου του Ευρυπίδη Στυλιανίδη

Στο Ωδείο Αθηνών παρουσιάστηκε το βιβλίο «Τεχνητή Νοημοσύνη: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Δημοκρατία & Κράτος Δικαίου» του Ευριπίδη Στυλιανίδη. Παρόντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Καραμανλής, απών ο Αντώνης Σαμαράς
LIFO NEWSROOM
Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Πολιτική / Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιφατική κατάθεση Βάρρα για Βορίδη – Άρνηση απαντήσεων και ένταση στη Βουλή

Ο κ. Βάρρας, που παραμένει σύμβουλος του πρωθυπουργού για αγροτικά ζητήματα, υποστήριξε ότι έχει δεχθεί «δολοφονία χαρακτήρα» και έχει ήδη απευθυνθεί δύο φορές στους Ευρωπαίους Εισαγγελείς
LIFO NEWSROOM
Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Πολιτική / Αλέκος Αλαβάνος για Αλέξη Τσίπρα: «Πρέπει να γονατίσει σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη για όσα έκανε στη χώρα»

Οξύς υπήρξε και απέναντι στη σημερινή ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως η παρουσία του Σωκράτη Φάμελλου «δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικά διαφορετικό» και πως το κόμμα παραμένει χωρίς σαφή πολιτική πρόταση
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM