Καιρός - Τσατραφύλλιας: «Θα πούμε το νερό νεράκι»

Καιρός - Τσατραφύλλιας: «Θα πούμε το νερό νεράκι» Facebook Twitter
Καιρικός χάρτης για την πορεία των βροχών τον Νοέμβριο / Γιώργος Τσατραφύλλιας
0

Συνεχίζεται η παρατεταμένη ανομβρία που «πλήττει» για μεγάλο χρονικό διάστημα τη χώρα, σύμφωνα με την νέα πρόγνωση καιρού του Γιώργου Τσατραφύλλια.

Ο γνωστός μετεωρολόγος με νέα ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για τον καιρό, κάνει λόγο για μακροπρόθεσμες προγνώσεις που δείχνουν ελάχιστες βροχές το Νοέμβριο. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Γιώργος Τσατραφύλλιας, και αυτές που θα σημειωθούν δεν θα καλύψουν το «χαμένο έδαφος» του προηγούμενου διαστήματος.

«Θα πούμε το νερό νεράκι», σημειώνει αρχικά ο Γιώργος Τσατραφύλλιας. «Δυστυχώς οι μακροπρόθεσμες προγνώσεις τόσο του Ευρωπαϊκού Copernicus όσο και του Αμερικάνικου NOAA δίνουν σήμα για ελάχιστες βροχές το Νοέμβριο και μάλιστα δεν θα καλύψουν το χαμένο έδαφος των 2 προηγούμενων μηνών», συμπληρώνει ο μετεωρολόγος.

«Mακάρι τα στοιχεία να μην επαληθευτούν» καταλήγει. Αξίζει να σημειωθεί πως πλήθος ειδικών κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την ανομβρία, ενώ ο φετινός Οκτώβρης ήταν ο πιο ξηρός των τελευταίων 15 ετών.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Ο 21χρονος θα πει ποιος προσπάθησε να τον δωροδοκήσει για να μην γίνει η καταγγελία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: Ο 21χρονος θα κατονομάσει ποιος προσπάθησε να τον δωροδοκήσει για να μην τον καταγγείλει

Ο Στέφανος Παπαδόπουλος υποστηρίζει ότι υπήρξαν άτομα που προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν για να μην προχωρήσει σε καταγγελία εις βάρος του δημοφιλούς τραγουδιστή
THE LIFO TEAM
ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Ελλάδα / Κάμερες στην Αττική: Τα πρώτα αποτελέσματα, σε ποιους δρόμους υπάρχουν - Πάνω από 1.000 παραβάσεις σε 4 ημέρες

Η πιλοτική εγκατάσταση καμερών, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας, ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα σε οκτώ σημεία υψηλής επικινδυνότητας στην Αττική
THE LIFO TEAM