Βρέφος βρέθηκε ζωντανό σε νεκροτομείο

Βρέφος βρέθηκε ζωντανό σε νεκροτομείο Facebook Twitter
0

Η Λους Μιλάγρος Βερόν, ένα βρέφος τεσσάρων μηνών, η οποία γεννήθηκε πρόωρα και οι γιατροί διέγνωσαν το θάνατό της, έμεινε στο νεκροτομείο για 12 ώρες.

Ευτυχώς χάρη στην επιμονή των γονιών της να τη δουν, διαπιστώθηκε ότι ήταν ζωντανή.

Το μωρό έμεινε για μεγάλο διάστημα σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου του Μπουένος Άιρες και τώρα νοσηλεύεται σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση, σε παιδιατρική κλινική.

Οι γιατροί υποστήριξαν πως όταν το μωρό γεννήθηκε έδειχνε νεκρό και έτσι μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. Οι γονείς όμως δεν σταμάτησαν στιγμή να απαιτούν να δουν το παιδί τους. Έτσι οι γιατροί τους οδήγησαν στο νεκροτομείο όπου άκουσαν μέσα από το σφραγισμένο παιδικό φέρετρο το κλάμα του.

Η μητέρα της ελπίζει πως σύντομα θα βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του μωρού της.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΙΑΝΕΟΣΙΣ ΑΘΗΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ

Ελλάδα / Η «ακτινογραφία» της στεγαστικής κρίσης στην Ελλάδα: «Πρωταθλητές» στην ΕΕ στο κόστος στέγασης

Η μελέτη της διαΝΕΟσις και του ΙΟΒΕ καταγράφει την εκτίναξη του κόστους κατοικίας, τη μείωση της ιδιοκατοίκησης και την αυξανόμενη πίεση σε ενοικιαστές και νέους
THE LIFO TEAM
ΦΙΔΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ελλάδα / Ναύπακτος: Οδηγός βρήκε φίδι 2 μέτρων μέσα στο αυτοκίνητό της - «Ήταν τεράστιο, τρόμαξα πολύ»

«Το αυτοκίνητο έβγαζε καπνούς, το σταμάτησα στην άκρη, άνοιξα το καπό και ξαφνικά είδα το φίδι, το οποίο μόλις με είδε άρχισε να στριφογυρίζει», περιγράφει η οδηγός
THE LIFO TEAM