Ιερέας «λέει» τα χαρτιά σε πιστούς μέσα στην εκκλησία

Ιερέας «λέει» τα χαρτιά σε πιστούς μέσα στην εκκλησία Facebook Twitter
0

Περίπου 25 ευρώ χρεώνει ένας ιερέας για 10 λεπτά χαρτομαντείας σε πιστούς, που καταφεύγουν σε εκείνον για να τους λύσει τα προβλήματα.

Βίντεο που παρουσίασε το Mega, δείχνει τον ιερέα επί τω έργω, να «διαβάζει» τα χαρτιά σε μία γυναίκα, η οποία τον κατέγραφε με το κινητό της, κρυφά. Όλα γίνονται εντός της εκκλησίας στην Αθήνα, στην οποία τελεί λειτουργίες, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ.

Κυρίως γυναίκες, που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα, καταφεύγουν στον συγκεκριμένο ιερέα, για να τις βοηθήσει, αφού ισχυρίζεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ότι γνωρίζει, μεταξύ άλλων να προβλέπει το μέλλον, να λύνει μάγια, να κάνει εξορκισμούς αλλά και να «διαβάζει» ρούχα.

«Εγώ δεν ασχολούμαι με χαρτιά, με αριθμούς ασχολούμαι» ακούγεται να λέει στο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα. «Θα σας πω τι να κάνετε και πληρώνετε» συνέχισε σε άλλο σημείο, απευθυνόμενος στον πελάτη του.

Ο ιερέας δίνει ραντεβού στην εκκλησία και συγκεκριμένα σε δωμάτιο με ένα υπέρδιπλο κρεβάτι, τζάκι και κουζίνα, που βρίσκεται εντός του ναού.
 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρεμιέρα σήμερα για την 24ωρη λειτουργία σε Μετρό, Τραμ και Λεωφορεία κάθε Σάββατο - Αναλυτικά τα δρομολόγια

Ελλάδα / Πρεμιέρα σήμερα για την 24ωρη λειτουργία σε Μετρό, Τραμ και Λεωφορεία κάθε Σάββατο - Αναλυτικά τα δρομολόγια

Πλέον κάθε Σάββατο, το μετρό της Αθήνας, καθώς και το τραμ θα λειτουργούν όλο το 24ωρο, ενώ προστίθενται 11 λεωφορειακές γραμμές, επιπλέον των υφιστάμενων γραμμών 24ωρης και νυχτερινής λειτουργίας
LIFO NEWSROOM