Απόστολος Γκλέτσος: Επιμένει στη δήλωση «εισαγωγής ιερόδουλων» ώστε να ικανοποιούνται οι μετανάστες

Απόστολος Γκλέτσος: Επιμένει στη δήλωση «εισαγωγής ιερόδουλων» ώστε να ικανοποιούνται οι μετανάστες Facebook Twitter
Φωτ. του Απόστολου Γκλέτσου / EUROKINISSI
0

Ο Απόστολος Γκλέτσος επιμένει στις δηλώσεις των προηγούμενων ημερών, σχετικά με τους μετανάστες και τις σεξουαλικές τους ανάγκες, οι οποίες προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων.

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας νωρίτερα σήμερα για τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την απόφαση της ΚΕ για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, αναφέρθηκε και στις δηλώσεις που έκανε τις προηγούμενες ημέρες, περί «εισαγωγής ιερόδουλων», προκειμένου να ικανοποιούνται οι μετανάστες.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο Astra TV ο κ. Γκλέτσος ανέφερε ότι η πλειονότητα των μεταναστών που φτάνουν στη χώρα είναι άνδρες και ότι δεν βρίσκουν γυναίκες για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες, κάτι που όπως υποστήριξε, μπορεί να οδηγήσει σε βίαιες συμπεριφορές. Σήμερα, ο ηθοποιός ξεκαθάρισε τι ακριβώς εννοούσε με τη δήλωση του.

«Οι οίκοι ανοχής, το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνουν, είναι να φέρουνε γυναίκες ιερόδουλες από τα δικά τους μέρη για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι και να μην πάνε να γίνουνε μετά φονιάδες, διότι βγαίνουν οι τεστοστερόνες από τα αυτιά», ανέφερε αρχικά.

«Είναι μια σκληρή πραγματικότητα, η οποία ισχύει δυστυχώς. Υπάρχουν δεκάδες, εκατοντάδες άνθρωποι, οι οποίοι είναι μετανάστες, έρχονται στην Ελλάδα και δουλεύουν και πολύ καλά κάνουν οι άνθρωποι. Δεν τους δέχονται στους οίκους ανοχής για λόγους που δεν θα εξετάσουμε τώρα. Κι αυτοί οι άνθρωποι μένουν χωρίς αυτό. Τι πιο σωστό, τι πιο ανθρώπινο, τι πιο αριστερό να έχει φροντίσει η Πρεσβεία να έχει φέρει από τη χώρα τους ιερόδουλες» συμπλήρωσε, υπογραμμίζοντας πως μιλά για νόμιμες διαδικασίες.

«Νόμιμα! Νόμιμα! Με όλα τα χαρτιά και τις βούλες! Στους δικούς μας οίκους ενοχής μιλάμε για όλα τα χαρτιά και τα νόμιμα. Γιατί να αφήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους έκθετους να δουλεύουν μόνο, μόνο δουλειά και να μην μπορούν να προσεγγίσουν σε οίκους ενοχής», κατέληξε.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Πολιτική / Ο Πλεύρης υπογράφει εγκύκλιο και καταργεί τον όρο «παράτυπη μετανάστευση» – Αντικαθίσταται με το «παράνομη»

Η εγκύκλιος δίνει κατεύθυνση για την εφαρμογή του άρθρου, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών για όσους παραμένουν παράνομα στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Πολιτική / Ντέμης Χασάμπης σε Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα μπορεί να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της τεχνητής νοημοσύνης»

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον συνιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Google DeepMind, Ντέμη Χασάμπη, και στελέχη της Google στο Μέγαρο Μαξίμου
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM