No.1

Καιρός: Καλοκαιρινές θερμοκρασίες και σήμερα - Η περιοχή που ο υδράργυρος άγγιξε τους 34°C

Καιρός: Καλοκαιρινές θερμοκρασίες και σήμερα - Η περιοχή που ο υδράργυρος άγγιξε τους 34° Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Καλοκαίρι θύμιζε σήμερα το καιρικό τοπίο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 34 βαθμούς Κελσίου.

Σήμερα ήταν μία από τις πιο ζεστές ημέρες αυτής της εβδομάδας, με τον καιρό να μη θυμίζει σε τίποτα Οκτώβρη. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Meteo μάλιστα, στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, καταγράφηκαν οι υψηλότερες θερμοκρασίες σήμερα.

Η μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στη Πλώρα Ηρακλείου, με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 33,8 βαθμούς Κελσίου, ενώ ακολούθησαν η Γόρτυνα Ηρακλείου με 33,7 βαθμούς και τα Πεζά Ηρακλείου με 33,5 βαθμούς Κελσίου.

Στον σχετικό πίνακα του Meteo, παρουσιάζονται οι οκτώ σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Meteo, που κατέγραψαν τις 8 υψηλότερες θερμοκρασίες μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου.

Καιρός: Καλοκαιρινές θερμοκρασίες και σήμερα - Η περιοχή που ο υδράργυρος άγγιξε τους 34° Facebook Twitter
Φωτ. Meteo
Ελλάδα
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM