Οι αντάρτες βομβάρδισαν στρατιωτικό αεροδρόμιο κοντά στην Αλέπο

Οι αντάρτες βομβάρδισαν στρατιωτικό αεροδρόμιο κοντά στην Αλέπο Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σήμερα το πρωί, οι σύριοι αντικαθεστωτικοί βομβάρδισαν το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Μενάγκ, 30 χλμ βορειοδυτικά της Αλέπο. Σημειώνεται ότι το μέρος ήταν στρατηγικής σημασίας καθώς χρησιμοποιούταν από τις κυβερνητικές δυνάμεις για την απογείωση των ελικοπτέρων και των αεροσκαφών που πραγματοποιούν επιδρομές στην πόλη.


«Το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Μενάγκ βομβαρδίστηκε από άρμα μάχης που περιήλθε στην κατοχή των ανταρτών σε προηγούμενες επιχειρήσεις», τόνισε η ίδια πηγή.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, οι αντάρτες δήλωσαν σε δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου ότι «πρόκειται για επίθεση με στόχο την κατάληψη του αεροδρομίου απ΄όπου απογειώνονται τα ελικόπτερα και τα αεροσκάφη που βομβαρδίζουν την Αλέπο».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Ocean Vuong έβλεπε μικρός το σόου της Όπρα. Σήμερα ο συγγραφέας του μήνα στην εκπομπή της/ Το νέο μυθιστόρημα του Ocean Vuong είναι το βιβλίο του μήνα στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ

Διεθνή / O Ocean Vuong έβλεπε μικρός το σόου της Όπρα και σήμερα είναι ο συγγραφέας του μήνα στην εκπομπή της

Το νέο βιβλίο του βραβευμένου Αμερικανο-Βιετναμέζου συγγραφέα, «The «Emperor of Gladness», είναι το 114ο βιβλίο για το Oprah's Book Club της θρυλικής παρουσιάστριας, η οποία το χαρακτήρισε ως «ένα από τα καλύτερα της εποχής μας και όλων των εποχών». Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει και στα ελληνικά.
LIFO NEWSROOM