Ο φράκτης στον Έβρο θα είναι έτοιμος τον Οκτώβριο

Ο φράκτης στον Έβρο θα είναι έτοιμος τον Οκτώβριο Facebook Twitter
1

O φράχτης αποτροπής εισόδου των μη νόμιμων μεταναστών στον Έβρο, με τον τωρινό ρυθμό εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι έτοιμος τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της κατασκευάστριας εταιρείας.

Το συνολικό μήκος του φράχτη θα είναι 10.310 μέτρα, με τοποθέτηση πασσάλων ανά μέτρο, ενώ θα κατασκευαστούν και 2.000 πλαίσια που θα στηριχθεί συρματόπλεγμα. Το έργο, που θα κοστίσει 3.200.000 ευρώ, θα διαθέτει δυο σειρές συρματοπλέγματα, εξωτερικό ύψους 2,5 μέτρων και εσωτερικό ύψους 3 μέτρων. Στο μεσοδιάστημα των δυο συρματοπλεγμάτων που θα έχει μήκος 1,20 μ. θα τοποθετηθούν κονσερτίνες, των οποίων το ύψος θα υπερβαίνει τα 4 μέτρα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της κατασκευάστριας εταιρείας, η καθυστέρηση εκτέλεσης του έργου οφείλεται στις δυσχερείς καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στην περιοχή κατά τους χειμερινούς μήνες, αλλά και στην οριστικοποίηση της χάραξης, που τελικά ολοκληρώθηκε στις 3 Μαΐου.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ασανσέρ έπεσε από τον 3ο όροφο στο «Γεννηματάς» – Εργαζόμενη σώθηκε την τελευταία στιγμή

Ελλάδα / Ασανσέρ έπεσε από τον 3ο όροφο στο «Γ. Γεννηματάς» – Εργαζόμενη σώθηκε την τελευταία στιγμή

Η εργαζόμενη βγήκε από τον ανελκυστήρα λίγο πριν ο θάλαμος κατεβεί απότομα στο ισόγειο - Ο ανελκυστήρας διαθέτει εν ισχύ όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά συντήρησης αναφέρει το νοσοκομείο
LIFO NEWSROOM
Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ από τη Λατινική Αμερική

Ελλάδα / Εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη – 271 κιλά εντοπίστηκαν σε κοντέινερ

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό του κοντέινερ, όπου είχαν αποκρυφτεί 271 κιλά και 150 γραμμάρια κοκαΐνης, αξίας 5,5 εκατομμύρια ευρώ
LIFO NEWSROOM