Καρυστιανού: Δεν μπορεί να ξεκινήσει η δίκη για τα Τέμπη - Έχουν φροντίσει να μας λείπουν στοιχεία

Καρυστιανού: Δεν μπορεί να ξεκινήσει η δίκη για τα Τέμπη - Έχουν φροντίσει να μας λείπουν στοιχεία Facebook Twitter
0

Η Μαρία Καρυστιανού παραχώρησε συνέντευξη όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον αγώνα που κάνει για τη δικαίωση μετά την τραγωδία των Τεμπών, στην κόρη της και τη σχέση που είχαν, ενώ απάντησε και στο αν θα έμπαινε στην πολιτική.

Παράλληλα, η πρόεδρος του συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών, μιλώντας για την κόρη της βούρκωσε, ενώ τόνισε πως το σπίτι όπου έμεναν και μεγάλωσε η κόρη της έχει κλείσει καθώς δεν μπορεί να βρίσκεται εκεί. Όπως εξήγησε σχετικά στο MEGA, δεν εμπιστεύεται καθόλου την ελληνική Δικαιοσύνη καθώς «η πλειοψηφία των ανθρώπων που διαχειρίζεται την υπόθεσή της, είναι ξεκάθαρα διαπλεκόμενοι».

«Δεν έχω πρόβλημα να το πω δημοσίως. Παρόλο που ήξερα τη διαφθορά του συστήματος, έχω εκπλαγεί πάρα πολλές φορές. Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Φλωρίδης ίσως έχουν στο μυαλό τους κάτι που εμείς δεν μπορούμε να το φανταστούμε. Δεν είμαστε καν κοντά στο να ξεκινήσει η δίκη για τα Τέμπη, γιατί έχουν φροντίσει με διαφόρους τρόπους να μας λείπουν πολλά στοιχεία. Αφού είμαστε αναγκασμένοι να ψάξουμε να τα βρούμε αυτά τα στοιχεία, δίκη θα ξεκινήσει όταν θα είμαστε έτοιμοι και όταν θα έχει γίνει αναβάθμιση των κατηγοριών γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσουμε στα πλημμελήματα».

Στη συνέχεια, η Μαρία Καρυστιανού μίλησε για την κόρη της και αναφερόμενη σε εκείνη, είπε πως ακόμα δεν έχει πενθήσει όπως θέλει. «Θεωρώ ότι δεν αφήνω το μυαλό μου να πάει προς τον πόνο. Νιώθω ότι είναι συνέχεια κοντά μου και συμφωνεί με αυτά που κάνω. Η σχέση μας πέρασε από πολλά κύματα. Ήμασταν πολύ αγαπημένες και μαλωμένες. Εγώ την θαύμαζα. Έβλεπα στοιχεία του χαρακτήρα μου. Αισθανόμουν ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και πολύ τυχερή που την είχα».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM
«Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Ελλάδα / «Ο αγώνας συνεχίζεται»: Ο Πάνος Ρούτσι τερμάτισε την απεργία πείνας και κάλεσε σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Μετά από 23 ημέρες απεργίας πείνας, ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε τη λήξη της κινητοποίησής του, δηλώνοντας ότι «ο αγώνας συνεχίζεται» - Τα αιτήματά του ικανοποιήθηκαν, ενώ η δικηγόρος του Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλά για «μια μεγάλη νίκη απέναντι στο σκοτάδι»
LIFO NEWSROOM