17 άτομα συνελήφθησαν για χρέη

17 άτομα συνελήφθησαν για χρέη Facebook Twitter
0

Δέκα επτά άτομα συνελήφθησαν το πρωί, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο. Οι συλλήψεις έγιναν μεταξύ άλλων σε Χαλάνδρι, Χολαργό, Μελίσσια, Παλλήνη και Γέρακα. Μεταξύ των συλληφθέντων, 68χρονος, πρόεδρος εταιρείας τροφίμων, για οφειλή χρεών ύψους 13.308.865,66 ευρώ, η 68χρονη διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας για οφειλή ύψους 4.961.623,70 ευρώ και 68χρονος, στη Νέα Ερυθραία, σύμβουλος ανώνυμης βιομηχανικής εταιρείας, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 2.942.669,10 ευρώ. Επίσης, συνελήφθη στο Χαλάνδρι, 80χρονος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης τεχνικής εταιρείας, για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 2.659.073,36 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Ελλάδα / Πώς έγινε η επίθεση στην Πολυτεχνειούπολη: Ταυτοποιήθηκε ο κουκουλοφόρος που χτύπησε την υπάλληλο του κυλικείου

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού - Σήμερα θα ήταν η πρώτη μέρα λειτουργίας του κυλικείου, μετά την ανάθεσή του σε διαχειριστή
LIFO NEWSROOM
Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM