Κάμαλα Χάρις: Η αφοπλιστική απάντηση στη δήλωση Τραμπ για την Τέιλορ Σουίφτ

Κάμαλα Χάρις: Η αφοπλιστική απάντηση στη δήλωση Τραμπ για την Τέιλορ Σουίφτ Facebook Twitter
Φωτ. Κάμαλα Χάρις / EPA
0

Τη δική της απάντηση στην πρωτοφανή δήλωση «μίσους» του Ντόναλντ Τραμπ για την Τέιλορ Σουίφτ, έδωσε με έναν αρκετά έξυπνο τρόπο η προεκλογική καμπάνια της Κάμαλα Χάρις.

Η καμπάνια της Κάμαλα Χάρις απάντησε στη δήλωση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και υποψήφιου Ρεπουμπλικανών «μισώ την Τέιλορ», με 28 τίτλους τραγουδιών και στίχους της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Η ανακοίνωση της καμπάνιας της υποψήφιας των Δημοκρατικών για τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, χαρακτηριστικά γράφει μεταξύ άλλων πως «είμαστε αρκετά σίγουροι ότι είναι ασφαλές (αναφορά στο κομμάτι Safe and Sound) να πούμε ότι η εβδομάδα του Ντόναλντ Τραμπ τον έχει ρίξει στα πατώματα (Down Bad). Ο κύριος Not-at-all-Fine (μετατροπή του τίτλου του κομματιού Mr. Perfectly Fine) πέρασε αυτή την εβδομάδα δουλεύοντας τα συναισθήματά του, κλαψουρίζοντας για τα προβλήματα σαμπάνιας (Champagne Problems)».

«Οι ασυναρτησίες, οι φωνές και οι συνεχείς θεωρίες συνωμοσίας του έχουν κάνει πολλούς να ρωτούν αν είναι “πολύ συναισθηματικός” για να είναι πρόεδρος. Πείτε το όπως θέλετε (Call It What You Want), αλλά δεν είναι κάτι καινούργιο (Nothing New) για τον πιο μικρό άνθρωπο που έζησε ποτέ (The Smallest Man Who Ever Lived)», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο.

Τα τραγούδια ή τα άλμπουμ που αναφέρονται στην ανακοίνωση είναι: «Safe & Sound», “Down Bad”, “Mr. Perfectly Fine” (που άλλαξε σε “Mr. Not-at-All Fine”), “Champagne Problems”, “The Man”, “Call It What You Want”, “Nothing New”, “The Smallest Man Who Ever Lived”, “Shake It Off”, “Bad Blood”, “Better Than Revenge”, “Sad, Beautiful, Tragic”, “But Daddy, I Love Him” (μέσω της ατάκας “Oh my God, you should have seen the American people’s faces”), “I Forgot That You Existing”, “Out of the Woods”, “Blank Space”, “Begin Again”, “Long Live”, “All Too Well”, “The Last Time”, “End Game”, “Breathe”, “The Story of Us”, “Back to December”, “Enchanted”, “Fearless”, “1989” και “We Are Never Getting Back Together”.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΞΙΚΟ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΣΕΙΝΜΠΑΟΥΜ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Διεθνή / Μεξικό: Η πρόεδρος ζητά εξηγήσεις για τον θάνατο Αμερικανών αξιωματούχων σε επιχείρηση κατά των ναρκωτικών

«Δεν επρόκειτο για επιχείρηση που γνώριζε το συμβούλιο ασφάλειας», ανέφερε η Κλαούντια Σέινμπαουμ, λέγοντας ότι τι θα ζητήσει πλήρη ενημέρωση για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασαν τη ζωή τους τέσσερις αξιωματούχοι
THE LIFO TEAM
D4VD CELESTE HERNANDEZ RIVAS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΗΠΑ

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο τραγουδιστής D4vd κατηγορείται για τη δολοφονία 14χρονης που βρέθηκε νεκρή στο Tesla του

Κατά την εισαγγελία, ο κατηγορούμενος φέρεται να σκότωσε την ανήλικη για να αποτρέψει την αποκάλυψη της σχέσης τους, η οποία θα μπορούσε να επηρεάσει την καριέρα του
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑ

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Περίπου 250.000 άνθρωποι ενδέχεται να χάσουν τη δουλειά τους έως τα μέσα του 2027

Δύο εκθέσεις από κορυφαίες λογιστικές εταιρείες υπογραμμίζουν το μέγεθος της οικονομικής απειλής, καθώς ο πόλεμος με το Ιράν κλονίζει την επιχειρηματική εμπιστοσύνη
THE LIFO TEAM