Κακοκαιρία ΑΤΕΝΑ: Πού έβρεξε περισσότερο μέχρι στιγμής 

Κακοκαιρία ΑΤΕΝΑ: Πού έβρεξε περισσότερο μέχρι στιγμής  Facebook Twitter
0

Η κακοκαιρία ΑΤΕΝΑ ταλαιπωρεί σήμερα πολλές περιοχές της Ελλάδας, και ήδη από τα μεγάλα ύψη βροχής έχουν προκληθεί προβλήματα.  

Το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών καταγράφει τις περιοχές που έχει βρέξει περισσότερο μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών, σημαντικά ύψη βροχής έχουν καταγραφεί τοπικά σε τμήματα του Ιονίου και της Δυτικής Ελλάδας τις πρωινές ώρες σήμερα.  

Συγκεκριμένα, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής έως τις 08:30 έχουν καταγραφεί στους μετεωρολογικούς σταθμούς Ζακύνθου και Κέρκυρας με 70 mm βροχής. Ακολουθούν οι σταθμοί στην Αχαΐα και τους Παξούς. 

Κακοκαιρία ΑΤΕΝΑ: Πού έβρεξε περισσότερο μέχρι στιγμής  Facebook Twitter

Υπενθυμίζεται ότι στη Ζάκυνθο έχουν σημειωθεί ζημιές από την κακοκαιρία, ενώ σε πολλές περιοχές έχουν σταλεί μηνύματα 112 που καλούν τους κατοίκους να επιδείξουν προσοχή λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παύλος Nτε Γκρες για δημιουργία κόμματος: «Πολλά περνούν από το μυαλό μου»

Ελλάδα / Παύλος Nτε Γκρες για δημιουργία κόμματος: «Πολλά περνούν από το μυαλό μου»

«Εγώ είμαι ένας Έλληνας που μεγάλωσε στο εξωτερικό και έχει επιστρέψει. Αφήστε με να ζήσω τη ζωή μου, θέλω να προσφέρω στη χώρα μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου
THE LIFO TEAM