Συντριβή πυροσβεστικού ελικοπτέρου στην Πορτογαλία: 4 νεκροί και ένας αγνοούμενος

Συντριβή πυροσβεστικού ελικοπτέρου στην Πορτογαλία: 4 νεκροί και ένας αγνοούμενος Facebook Twitter
Φωτογραφία: cnnportugal
0

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένας αγνοείται στον ποταμού Δούρο, στη βόρεια Πορτογαλία, μετά τη συντριβή ελικοπτέρου που επέστρεφε από αποστολή πυρόσβεσης.

Στο ελικόπτερο επέβαινε μια ομάδα πέντε ειδικών της Μονάδας Προστασίας και Αρωγής. Οι δύο βρέθηκαν νεκροί στα συντρίμμια και άλλοι δύο εντοπίστηκαν επίσης νεκροί κοντά στο ουραίο τμήμα του ελικοπτέρου, το οποίο κόπηκε στα δύο, ανέφερε ο διοικητής της λιμενικής αρχής του Δούρου, Ρούι Σίλβα Λαμπρέια.

Ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου σώθηκε και νοσηλεύεται με κατάγματα στα πόδια, ενώ τα σωστικά συνεργεία αναζητούν ακόμη το πέμπτο μέλος της ομάδας.

Ο Πορτογάλος πρωθυπουργός, Λουίς Μοντενέγκρο, πήγε στο σημείο της τραγωδίας και δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι η αυριανή ημέρα θα είναι ημέρα πένθους για την Πορτογαλία.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου-Τζέφρι Έπσταϊν: Φέρονται να ζήτησαν από χορεύτρια ερωτική συνεύρεση και με τους δύο

Οι δικηγόροι της αναφέρουν ότι είχε δεχτεί πρόταση αμοιβής 10.000 δολαρίων για να χορέψει σε ιδιωτικό πάρτι στην κατοικία του Έπσταϊν - Της είπε ότι θα πληρωνόταν επιπλέον και την πίεσαν να εμπλακεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους
THE LIFO TEAM