ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΩΡΑ!

Επιτυχής η επιστροφή της Ιρλανδίας στις αγορές

Επιτυχής η επιστροφή της Ιρλανδίας στις αγορές Facebook Twitter
0

Με επιτυχία επέστρεψε στις αγορές η Ιρλανδία, έπειτα από απουσία σχεδόν δύο ετών. Άντλησε  500 εκατομμύρια ευρώ από δημοπρασία εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας με το μέσο επιτόκιο να διαμορφώνεται στο 1,80% ενώ η ζήτηση υπερκάλυψε το διατιθέμενο ποσό κατά 2,8 φορές.

Ο επικεφαλής του Εθνικού Οργανισμού Διαχείρισης του Δημοσίου Τζον Κόριγκαν είπε ότι τρεις ή τέσσερις δημοπρασίες βραχυπρόθεσμου χρέους θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν πριν από το τέλος του 2012, ώστε στις αρχές του επόμενου χρόνου να επιστρέψει η χώρα στις μακροπρόθεσμες αγορές.

Η τελευταία δημοπρασία ιρλανδικών τίτλων είχε γίνει στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2010. Τότε τα τετράμηνα έντοκα γραμμάτια διατέθηκαν με  μέσο επιτόκιο 1,907% και τα εξάμηνα χρεόγραφα με 2,23%.

0

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΤΩΡΑ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΩΤΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Διεθνή / Θεσσαλονίκη: Τοξικό νέφος από τη φωτιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης - Τι πρέπει να προσέχουν οι κάτοικοι

Η φωτιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στη Φιλοθέη, στον δήμο Παύλου Μελά, συνεχίζει να σιγοκαίει, ενώ η ατμόσφαιρα σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης παραμένει επιβαρυμένη
THE LIFO TEAM