Λαγανάς: Νεκρός Βρετανός που έπεσε από μπαλκόνι - Ακόμα ένας σοβαρά τραυματίας

Λαγανάς: Νεκρός Βρετανός που έπεσε από μπαλκόνι - Ακόμα ένας σοβαρά τραυματίας Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Ένας Βρετανός έχασε τη ζωή του στον Λαγανά στη Ζάκυνθο όταν έπεσε από μπαλκόνι, ενώ ένας ακόμα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, σε δύο διαφορετικά περιστατικά που σημειώθηκαν χθες, Τετάρτη.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη περίπου στις 3 μετά το μεσημέρι όταν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, ένας Βρετανός τουρίστας 23 ετών στην προσπάθειά του να κατέβει από μπαλκόνι, πάτησε στην κουπαστή, έχασε την ισορροπία του και έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος από ύψος περίπου 1,5 μέτρου. Ο νεαρός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σηκώθηκε και προσπάθησε να σταθεί στα πόδια δύο φορές, ωστόσο συνεχώς κατέρρεε. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου όπου και κατέληξε.

Μερικές ώρες νωρίτερα, τα ξημερώματα της Τετάρτης, ένας νεαρός επίσης Βρετανός, βρέθηκε πεσμένος και τραυματισμένος σοβαρά μπροστά στο μπαλκόνι του δωματίου του ξενοδοχείου που διέμενε, επίσης πρώτου ορόφου. Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είναι πολυτραυματίας και διασωληνώθηκε.

Και στις δύο περιπτώσεις, δεν φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή τρίτων προσώπων, ωστόσο γίνεται προανάκριση από την Αστυνομική διεύθυνση Ζακύνθου.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς σκοτώθηκε ο Έλληνας ορειβάτης στο Mont Blanc: Ο διαβόητος «διάδρομος του θανάτου» και το βάρος του σακιδίου

Ελλάδα / Mont Blanc: Ο «διάδρομος του θανάτου» που στοίχισε τη ζωή στον Έλληνα ορειβάτη Δημήτρη Κάντα

Ο 33χρονος φυσικός και αλπινιστής από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο επικίνδυνο πέρασμα Goûter – Τι δείχνουν τα δεδομένα επικινδυνότητας και τι προβλέπουν οι ερευνητές για το μέλλον των Άλπεων
LIFO NEWSROOM