Πάτρα: Νεκρός οδηγός δίκυκλου σε τροχαίο μετά από σύγκρουση

ΠΑΤΡΑ ΝΕΚΡΟΣ ΤΡΟΧΑΙΟ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΚΥΚΛΟΥ Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Τροχαίο με θύμα ένα οδηγό δίκυκλου σημειώθηκε λίγο μετά τις 5:00 το απόγευμα της Κυριακής στην οδό Κανελλοπούλου στην Πάτρα.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο έγινε περίπου στη στροφή στο ύψος του έλους της Αγυιάς, όπου σημειώθηκε μετωπική μεταξύ ΙΧ αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του δίκυκλου κατέληξε κατά τη σύγκρουση.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις αστυνομικών της Τροχαίας προκειμένου να υπάρξει διευκόλυνσή της κυκλοφορίας αλλά και για να ερευνηθούν τα ακριβή αίτια του Τροχαίου.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 53ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΚΑΥΜΑ

Ελλάδα / Καταγγελία στη Θεσσαλονίκη: 53χρονη λέει ότι υπέστη εγκαύματα κατά τη διάρκεια εξέτασης - «Ούρλιαζα από τον πόνο»

Η γυναίκα προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, καταγγέλλοντας ότι υπέστη εγκαύματα δευτέρου βαθμού, κατά τη διάρκεια ειδικής γυναικολογικής εξέτασης, σε νοσοκομείο
THE LIFO TEAM