Τροχαίο με δύο νεκρούς στη Ρόδο: Βανάκι συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Τροχαίο με δύο νεκρούς στη Ρόδο: Βανάκι συγκρούστηκε με αυτοκίνητο Facebook Twitter
Φωτογραφία: dimokratiki.gr
0

Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε στη Ρόδο, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Το δυστύχημα συνέβη στις 12.30 το μεσημέρι, στο 4ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ανατολικές Ακτές – Αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα βανάκι που οδηγούσε Αλβανός υπήκοος, με επιβαίνοντες δύο Βρετανούς, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του προς το Φαληράκι και συγκρούσθηκε μετωπικά με ΙΧ όχημα που οδηγούσε 57χρονος Έλληνας.

Από τα συντρίμμια των δύο οχημάτων ανασύρθηκαν νεκροί ο Έλληνας και ένας Βρετανός, ενώ τραυματίες ο Αλβανός και μία Βρετανή που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση. 

Για τον απεγκλωβισμό των επιβατών των οχημάτων επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

Με πληροφορίες από dimokratiki.gr

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM