Χανιά: Τραγουδιστής ο 22χρονος που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του

Χανιά: Facebook Twitter
Φωτ: Φωτ: zarpanews
0

Ανείπωτος θρήνος για τον 22χρονο που απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του, μετά από τροχαίο που είχε στα Χανιά, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το zarpanews, πρόκειται για τον Σήφη Γιανναράκη με καταγωγή από τον Εμπρόσνερο Αποκορώνου. Ο άτυχος νέος ήταν τραγουδιστής, οργανοπαίκτης (έπαιζε μαντολίνο) ενώ ήταν και ποδοσφαιριστής, καθώς αγωνιζόταν στον Τιτάν, στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Χανίων.

Χανιά: Facebook Twitter
Φωτ: zarpanews

Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε με τόσο τραγικό τρόπο ο αγαπητός Σήφης, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε δέντρο και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM