Φωτιά τώρα στην Πάτρα - 112 για εκκένωση σε Γηροκομείο - Εγλυκάδα

Φωτιά τώρα στην Πάτρα - 112 για εκκένωση στην περιοχή του Γηροκομείου Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: SOOC
0

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή του Γηροκομείου στην Πάτρα και στο σημείο επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Η φωτιά καίει στην περιοχή Γηροκομειό της Πάτρας, σε χαμηλή βλάστηση, ενώ στις επιχειρήσεις κατάσβεσης συμμετέχουν 55 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων και 18 οχήματα, ενώ από αέρος ρίψεις νερού πραγματοποιούν έξι ελικόπτερα και τέσσερα αεροσκάφη. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι έντασης 6-7 μποφόρ.

Μήνυμα του 112 στις 14:40 κάλεσε τους κατοίκους να εκκενώσουν από την περιοχή Γηροκομείο προς Εγλυκάδα, ενώ τα παιδιά από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Επίσης εκκενώθηκε και το θεραπευτικό παιδαγωγικό κέντρο, «Μέριμνα», που βρίσκεται στην ίδια περιοχή.

«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια ζημιά, η προληπτική εκκένωση έχει πραγματοποιηθεί ομαλά και η φωτιά έχει ήδη περιοριστεί» δήλωσε λίγο μετά τις 15:00 ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η φωτιά εκδηλώθηκε σε οικοπεδικό χώρο στην οδό Ερρίκου Ντυνάν και γρήγορα επεκτάθηκε, θέτοντας σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις. 

Φωτιά τώρα στην Πάτρα - 112 για εκκένωση στην περιοχή του Γηροκομείου Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook/Εποχικοί Πυροσβέστες Αχαΐας
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM