23 βουλευτές άλλων κομμάτων ψήφισαν Χρυσή Αυγή!

23 βουλευτές άλλων κομμάτων ψήφισαν Χρυσή Αυγή! Facebook Twitter
0

Δεν εξελέγη τελικά ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για τη θέση του Ζ’ Αντιπροέδρου του Σώματος, το άθροισμα όμως των ψήφων που έλαβε, δείχνει ότι τον ψήφισαν και βουλευτές από άλλα κόμματα. Οι ψήφοι υπέρ του Πολύβιου Ζησιμόπουλου, στρατιωτικού, ήταν 41 υπέρ, κάτι που σημαίνει ότι με  βάση την κοινοβουλευτική δύναμη της Χ.Α., ο υποψήφιος της έλαβε στη μυστική ψηφοφορία  23 ψήφους από βουλευτές άλλων κομμάτων.

Πάντως μετά το αποτέλεσμα η Χρυσή Αυγή έκανε λόγο για συνταγματική εκτροπή και (παρότι ο πρόεδρος της πρόσφατα σε προεκλογική συγκέντρωση είπε ότι οι εκλογές δεν έκαναν καλό στη χώρα), γνωστοποίησε την πρόθεση της να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Η θέση του Ζ’ Αντιπροέδρου θα μείνει κενή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM