Όρεν και Άλον Αλεξάντερ: Οι δίδυμοι εκατομμυριούχοι αντιμέτωποι με κατηγορίες για βιασμούς

Νέα στοιχεία για την δράση των εκατoμμυριούχων δίδυμων που κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό δύο γυναικών Facebook Twitter
O Όρεν και o Άλον Αλεξάντερ
0

Νέες κατηγορίες διατυπώθηκαν εναντίον των Όρεν και Άλον Αλεξάντερ, των δίδυμων εκατομμυριούχων κτηματομεσιτών που κατηγορούνται για τους βιασμούς δύο γυναικών.

Σύμφωνα με την Dailymail, ο Όρεν Αλεξάντερ φέρεται να έπαιρνε μαζί του ναρκωτικά σε πάρτι και να τα έδινε σε γυναίκες, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έκανε χρήση. «Ο Όρεν είχε μαζί του κοκαΐνη και έλεγε ότι δεν την έπαιρνε, αλλά [την] κουβαλούσε για τα κορίτσια», είπε μια ανώνυμη πηγή στο βρετανικό μέσο. Ο Όρεν και ο δίδυμος αδελφός του, Άλον έχουν κατηγορηθεί για τον βιασμό δύο γυναικών που συνέβησαν στη Νέα Υόρκη και τα Χάμπτονς ο ένας το 2010 και ο άλλος το 2012.

Οι 36χρονοι δίδυμοι άνδρες κατηγορήθηκαν ότι βίασαν μαζί μια γυναίκα το 2012 στο κάστρο του Sir Ivan Wilzig στα Χάμπτονς, όπου φέρεται να γίνονταν σεξουαλικά πάρτι.  Σε αυτά τα πάρτι, μια πηγή ισχυρίζεται ότι ο Όρεν κουβαλούσε μαζί του ναρκωτικά προκειμένου να προσελκύει γυναίκες. Το πρώτο θύμα είναι η Ρεμπέκα Μάντελ, η οποία ισχυρίζεται ότι γνώρισε τον Όρεν και τον Άλον το 2009 σε ένα κλαμπ της Νέας Υόρκης, το SL, όταν ήταν 18 ετών. 

Η 18χρονη συνέχισε να συναντά τους δίδυμους σε πάρτι και κλαμπ της Νέας Υόρκης. Τον Σεπτέμβριο του 2010, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι τους συνάντησε τυχαία στο κλαμπ SL και ο Άλον «εσκεμμένα τη νάρκωσε ρίχνοντας μια άγνωστη ουσία στο ποτό της, με αποτέλεσμα να υποστεί σημαντική βλάβη τόσο σωματικά όσο και πνευματικά».

Σύμφωνα με την αγωγή, οι δύο άνδρες οδήγησαν την Μάντελ στο διαμέρισμά τους, λέγοντάς της ότι υπήρχε ένα πάρτι εκεί, το οποίο δεν υπήρχε. Λίγα λεπτά μετά την είσοδό της στο διαμέρισμα, η 18χρονη κακοποιήθηκε σεξουαλικά, από τους κατηγορούμενους. Ο Άλον κρατούσε την ενάγουσα κάτω, ενώ ο Όρεν την βίαζε. Οι κατηγορούμενοι στη συνέχεια άλλαζαν θέσεις, βιάζοντας επανειλημμένα την Μάντελ. 

Το δεύτερο θύμα, η Κέιτ Γουάιτμαν, ισχυρίστηκε ότι βιάστηκε από τους δύο άνδρες το 2012 σε μια έπαυλη στα Χάμπτονς, που ανήκε στον Ιβαν Γουίλζιγκ. Η γυναίκα, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, γνώρισε τα δύο αδέρφια το 2008 στη Νέα Υόρκη και αρνήθηκε επανειλημμένα τα αιτήματα του ‘Ορεν να βγει μαζί του. Στη συνέχεια, σε ένα ταξίδι στα Χάμπτονς, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Άλον την άρπαξε καθώς έφευγε από ένα νυχτερινό κέντρο και την ανάγκασε να μπει σε ένα αυτοκίνητο μαζί με τον Όρεν. 

Είπε ότι την οδήγησαν στην έπαυλη στα Χάμπτονς, όπου την εμπόδισε ένας φρουρός να φύγει, της πήραν το τηλέφωνο και την ανάγκασαν να γδυθεί. Εκεί ήταν που έγινε ο βιασμός της από τα δύο αδέρφια. 

Με πληροφορίες από Dailymail 

 

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM
Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Διεθνή / Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Αναζητώντας υλικό για τη βιογραφία του Τζορτζ Γουάιντενφελντ, ο ιστορικός Τόμας Χάρντινγκ ανακάλυψε επιστολές που αντάλλαξαν ο Βρετανός μεγαλοεκδότης, η Γκισλέν Μάξγουελ και ο Έπσταϊν, το ιδιωτικό τζετ του οποίου λεγόταν «Lolita Express».
LIFO NEWSROOM
Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

Διεθνή / Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

To Γραφείο για την Προστασία της Εθνικής Ασφάλειας κάλεσε έναν αριθμό μη προσδιορισμένων μέσων ενημέρωσης, επικρίνοντας την κάλυψη της πυρκαγιάς που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 159 άτομα στο πολυώροφο συγκρότημα κατοικιών Wang Fuk Court
LIFO NEWSROOM