Πανελλήνιες 2024: Περίμενε την κοπέλα του έξω από το σχολείο με ένα τριαντάφυλλο

Πανελλήνιες 2024: Περίμενε την κοπέλα του έξω από το σχολείο με ένα τριαντάφυλλο Facebook Twitter
Φωτ. : ΕΡΤ
0

Ξεκίνησαν σήμερα οι Πανελλήνιες Εξετάσεις και αρκετά ήταν εκείνα που τράβηξαν την προσοχή των media.

Εκτός από τον υποψήφιο που πήγε να εξεταστεί για τις Πανελλήνιες με έναν τεράστιο σταυρό στον λαιμό, η κάμερα της ΕΡΤ απαθανάτισε έναν νεαρό έξω από σχολείο, να περιμένει την κοπέλα του να τελειώσει το γράψιμο κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο. Υπενθυμίζεται πως σήμερα οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων, εξετάστηκαν στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.

Ο νεαρός μιλώντας στη δημοσιογράφο, ανέφερε πως η κοπέλα του δίνει εξετάσεις προκειμένου να περάσει Νομική και πως είναι το δεύτερο πτυχίο που θέλει να πάρει. «Είμαι πολύ περήφανος για εκείνη, την έφερα το πρωί, την περιμένω για να τη γυρίσω και σπίτι της» ανέφερε αρχικά.

Παράλληλα σημείωσε πως όλο αυτό το διάστημα την εμψύχωνε λέγοντας της ότι θα τα καταφέρει. «Δεν της έλεγα ψέματα, είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει» τόνισε, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην κάρτα με την οποία συνόδευσε το λευκό τριαντάφυλλο, της έγραψε «είμαι πολύ περήφανος για σένα».

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: «Αισθάνομαι δικαιωμένη» είπε η δεύτερη καταγγέλλουσα για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα

Ελλάδα / Πέτρος Φιλιππίδης: «Αισθάνομαι δικαιωμένη» είπε η δεύτερη καταγγέλλουσα για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα

«Για πρώτη φορά καταδικάζεται για αδίκημα κατά της σεξουαλικής ελευθερίας και αυτοδιάθεσης ένας επώνυμος» δήλωσε ο δικηγόρος της μιας από τις 2 καταγγέλλουσες
LIFO NEWSROOM
BEACH BAR ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες ότι απαγόρευσαν σε ηλικιωμένους να μπουν σε beach bar στον Ποταμό Επανομής

Ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης υποστηρίζει ότι ορισμένοι επιχειρηματίες εμποδίζουν ηλικιωμένους να μπουν στα καταστήματά τους, ακόμη και όταν αυτά είναι εντελώς άδεια
LIFO NEWSROOM