Στα σούπερ μάρκετ ο Κασσελάκης αναζητά τη «φέτα Μητσοτάκη» με τα €6,28: Είναι σε έλλειψη, λέει

Στα σούπερ μάρκετ ο Κασσελάκης αναζητά τη «φέτα Μητσοτάκη» με τα €6,28: Είναι σε έλλειψη, λέει Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Νέο «επεισόδιο» στον «πόλεμο» κυβέρνησης - αξιωματικής αντιπολίτευσης για το λάδι, τη φέτα και τις τιμές των προϊόντων που έχουν εκτοξευθεί λόγω της ακρίβειας.
Το Σάββατο, ο Στέφανος Κασσελάκης, ανέβασε βίντεο στους λογαριασμούς του στα social media, όπου, όπως λέει πήγε σε τρία σούπερ μάρκετ για να βρει τη «φέτα Μητσοτάκη» με τα 6,28 ευρώ, αλλά δεν τη βρήκε πουθενά και σχολιάζει πως «είναι σε έλλειψη».

Χθες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, είχε χρησιμοποιήσει σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του κ. Κασσελάκη, μιλώντας για «αποτυχημένους λαδέμπορες, τυρέμπορες και πολιτικούς φιδέμπορες», ενώ παρέθεσε αναλυτικές λίστες με συγκρίσεις τιμών προϊόντων. 


 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM