Γεωργιάδης για Καλλιάνο: Παρότι μου τηλεφώνησε, ο πατέρας του δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν

Γεωργιάδης για Καλλιάνο: Παρότι μου τηλεφώνησε, ο πατέρας του δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Απαντήσεις στις καταγγελίες του Γιάννη Καλλιάνου για τους γιατρούς στο «Αττικόν» όσον αφορά τον θάνατο του πατέρα του έδωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

O Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Γιάννη Καλλιάνο και στην οικογένειά του και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο φακελάκι με τα 500 ευρώ που κατήγγειλε ότι έδωσε η οικογένεια του βουλευτή της ΝΔ στον θεράποντα γιατρό.

«Θερμά συλλυπητήρια, ένας άνθρωπος έφυγε, ένας πατέρας έφυγε. Έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον του γιατρού για το φακελάκι, η καταγγελία έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης» τόνισε ο υπουργός Υγείας υπογραμμίζοντας πως έχει διαταχθεί ΕΔΕ.  Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με το τηλεφώνημα που του είχε κάνει ο Γιάννης Καλλιάνος επισήμανε ότι ο πατέρας του βουλευτή δεν πήρε ΜΕΘ, γιατί δεν προβλεπόταν. «Παρότι μου τηλεφώνησε ο Γιάννης Καλλιάνος, δεν πήρε ΜΕΘ, καθώς δεν προβλεπόταν. Εγώ υπουργός Υγείας δεν παρεμβαίνω στα κρεβάτια της ΜΕΘ», δήλωσε χαρακτηριστικά.  «Είχα την ίδια εικόνα με τον Καλλιάνο για τον πατέρα του από τους γιατρούς ότι πηγαίνει καλά».

Ακόμη, ο Υπουργός Υγείας επεσήμανε ότι «υπερασπίζομαι την τιμή και την υπόληψη των ιατρών του ΕΣΥ. Δεν θα σπιλώσουμε την τιμή και τη φήμη τους, λόγω ενός περιστατικού. Πρέπει να βάλουμε ένα όριο, αυτοί οι άνθρωποι σώζουν ζωές».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Σχέδιο 5ετούς «ανάταξης» με νέο Ταμείο Σύγκλισης, εισφορά στα πολύ υψηλά εισοδήματα και στροφή παραγωγικού μοντέλου - Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στο Economist: The Fifth Thessaloniki Metropolitan Summit
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM