Λάρισα: Πλημμυροπαθείς καλούνται να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ - Έκαψαν τα ειδοποιητήρια

Λάρισα: Πλημμυροπαθείς καλούνται να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ - Έκαψαν τα ειδοποιητήρια Facebook Twitter
Φωτ.: Glomex
0

Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει αναστολή πληρωμής του ΕΝΦΙΑ για τρία χρόνια, πλημμυροπαθείς από τη Νέα Σμύρνη Λάρισας έλαβαν ειδοποιητήρια για την καταβολή του φόρου. 

Οργισμένοι είναι οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης Λάρισας που καλούνται να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ παρά την αναστολή που είχε ανακοινωθεί λόγω των ζημιών που υπέστησαν από την κακοκαιρία Ντάνιελ. 

Για να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους απέναντι στην κυβέρνηση που τους καλεί να πληρώσουν μέχρι τα τέλη Απριλίου την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ, οι πλημμυροπαθείς από τη Λάρισα έκαψαν τα ειδοποιητήρια που έλαβαν. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA μάλιστα, κάποιοι από τους πλημμυροπαθείς δεν έλαβαν την έκτακτη βοήθεια από το κράτος με αποτέλεσμα να μην έχουν κατορθώσει να επιδιορθώσουν τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν από τον Ντάνιελ το περασμένο φθινόπωρο. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Ελλάδα / Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με δείγματα από το παιδί, τη μητέρα του, τον φερόμενο ως δράστη και άλλα πρόσωπα προς αποκλεισμό πατρότητας.
LIFO NEWSROOM
Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ελλάδα / Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ο άξονας Μπράλος – Άμφισσα θα εξασφαλίσει βελτίωση της οδικής ασφάλειας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου της διαδρομής από Πάτρα και Αντίρριο έως Λαμία
LIFO NEWSROOM