ΣΥΡΙΖΑ για παραίτηση Μπρατάκου- Παπασταύρου: «Πιάστηκαν με την γίδα στην πλάτη»

ΣΥΡΙΖΑ για παραίτηση Μπρατάκου- Παπασταύρου: «Πιάστηκαν με την γίδα στην πλάτη» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Την ώρα που η θερμοκρασία στην αίθουσα της βουλής κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας έχει ανέβει, το ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε τις παραιτήσεις του Γιάννη Μπρατάκου και του Σταύρου Παπασταύρου. 

Αιχμηρή ήταν η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τις παραιτήσεις ενός εκ των στενότερων συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Σταύρου Παπασταύρου και του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου. «Για μια ακόμη φορά πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη. Οι αναγκαστικές «παραιτήσεις» των πιο στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη επιβεβαιώνουν τη διαπλοκή στην οποία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει βουτηχτεί» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση του. 

«Μετά τον Γρηγόρη Δημητριάδη, ήρθε σήμερα η σειρά των Γιάννη Μπρατάκου και Σταύρου Παπασταύρου. Καλή τύχη στους επόμενους…» καταλήγει η ανακοίνωση. 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ανώτερα κυβερνητικά στελέχη, η απομάκρυνση των κυρίων Παπασταύρου και Μπρατάκου από την κυβέρνηση οφείλεται στο γεγονός ότι η συμμετοχή τους, σε μία κοινωνική εκδήλωση, έδωσε το λάθος μήνυμα. Σύμφωνα με πληροφορίες την Κυριακή 24 Μαρτίου ο κ. Παπασταύρου και ο κ. Μπρατάκος, πήγαν στο σπίτι του Ευάγγελου Μαρινάκη, λίγες μόλις ώρες μετά τo δημοσίευμα της εφημερίδας το ΒΗΜΑ για το δυστύχημα των Τεμπών, κάτι που οδήγησε και στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Νίκος Παππάς: Οριστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο

Πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι είχαν ζητήσει «άμεσα στην επιτροπή δεοντολογίας τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ» για την «απαράδεκτη συμπεριφορά του»
THE LIFO TEAM
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε κτηνοτρόφους: Προτεραιότητά μας είναι η οριστική εκρίζωση της ευλογιάς

«Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας μέχρι το Πάσχα για να μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», τόνισε ο πρωθυπουργός στη συνάντησή του με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων
THE LIFO TEAM