ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Με δεκανίκια η Βικτόρια Μπέκαμ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Με πατερίτσες η Βικτόρια Μπέκαμ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού Facebook Twitter
Με πατερίτσες η Βικτόρια Μπέκαμ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού/ Φωτ.: Instagram
0

Με δεκανίδια εμφανίστηκε η Βικτόρια Μπέκαμε την Παρασκευή στην παρουσίαση της τη νέας συλλογής ρούχων της εταιρείας της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Η 49χρονη σχεδιάστρια και πρώην μέλος των Spice Girls, Βικτόρια Μπέκαμ, είχε πριν από λίγες ημέρες ένα ατύχημα στο γυμναστήριο του σπιτιού της, με αποτέλεσμα να ραγίσει το πόδι της και να κυκλοφορεί με ειδική μπότα ανάρρωσης και πατερίτσες.

Όπως πάντα, η Βικτόρια είχε την οικογένειά της στην πρώτη σειρά για το σόου. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κάθισε δίπλα στην αρχισυντάκτρια της Vogue , Άννα Γουίντουρ. Δίπλα του καθόταν ο Κρουζ Μπέκαμ, ακολουθούμενος από τον Μπρούκλιν Πελτς Μπέκαμ , μετά η Χάρπερ Μπέκαμ και μετά η Νίκολα Πελτς Μπέκαμ. (ο Ρομέο Μπέκαμ απουσίαζε). 

Όλη η οικογένεια ζητωκραύγασε με περηφάνια καθώς η Βικτόρια βγήκε για την τελευταία της υπόκλιση. Καθώς κατέβαινε την πασαρέλα με τις πατερίτσες, σταμάτησε μπροστά στον Ντέιβιντ για να του δώσει ένα φιλί, το οποίο απαθανατίστηκε σε ένα βίντεο και κοινοποιήθηκε από τη Vogue στο Instagram .

Διεθνή
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΤΡΙΟΥ, ΕΠΣΤΑΙΝ, ΣΑΡΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ

Διεθνή / BBC: Το άγνωστο πρόσωπο που συνέδεε τον Άντριου με τον Τζέφρι Επστάιν

Το πρόσωπο που φέρεται να λειτούργησε για σχεδόν μια δεκαετία ως βασικός σύνδεσμος μεταξύ του πρίγκιπα Άντριου, της Σάρας Φέργκιουσον και του Τζέφρι Επστάιν, αποκαλύπτοντας τις σκοτεινές σχέσεις που κινούνται στο παρασκήνιο των βασιλικών κύκλων και των διεθνών επιχειρηματικών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Διεθνή / Τι γίνεται με τους Έλληνες στη Μέση Ανατολή: Πού είναι εγκλωβισμένοι - Μαρτυρίες από Ντουμπάι και Μπαχρέιν

Έκκληση για βοήθεια από τους Έλληνες στη Μέση Ανατολή, πώς είναι η κατάσταση σε μεγάλες πόλεις - «Ξυπνάμε από τις εκρήξεις, έχουμε μόνο τα ρούχα που φοράμε»
THE LIFO TEAM