Εισαγγελική παρέμβαση για τη θανάτωση αλόγων στα Γρεβενά

Εισαγγελική παρέμβαση για τη θανάτωση αλόγων στα Γρεβενά Facebook Twitter
Φωτ.: Unspalsh
0

Εισαγγελική παρέμβαση από την αντεισαγγελέα του Αρείου, Πάγου Αναστασία Μασούρα προκάλεσε η πρόσφατη είδηση της θανάτωσης και του τεμαχισμού αλόγων σε περιοχή των Γρεβενών.

«Παρακαλούμε όπως προβείτε άμεσα στις δέουσες νόμιμες ενέργειες προς διακρίβωση αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιόποινων πράξεων και εντοπισμό των δραστών σχετικά με την θανάτωση των τεσσάρων αλόγων στην περιοχή Σαμαρίνας Γρεβενών. Ακολούθως να μας ενημερώσετε σχετικά», αναφέρεται στην εισαγγελική παρέμβαση.

Η εισαγγελική λειτουργός παρήγγειλε στην Εισαγγελία Γρεβενών να διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα για το εάν έχουν διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα και τον εντοπισμό των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι στις 17 Ιανουαρίου άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν τέσσερα άλογα στην περιοχή Χελιμόδι της Σαμαρίνας Γρεβενών. Τα άλογα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, βρέθηκαν νεκρά το απόγευμα από τον ιδιοκτήτη τους. Αυτός με τη σειρά του ειδοποίησε την αστυνομία.

Τα άλογα έφεραν τραύματα από πυροβόλο όπλο, ενώ ήταν τεμαχισμένα σε πολλά κομμάτια.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΝΑ ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελλάδα / Ποια είναι η Άννα Στρατινάκη: Το βιογραφικό και η πορεία της υποδιοικήτριας που παραιτήθηκε

Η παραίτησή της έρχεται λίγο μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης Παναγόπουλου για υπεξαίρεση χρημάτων και την εμπλοκή του συζύγου της, αν και η ίδια στην επιστολή της αναφέρει πως παραιτείται «για οικογενειακούς λόγους υγείας»
THE LIFO TEAM
ΓΣΕΕ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ

Ελλάδα / Γιάννης Παναγόπουλος: «Είμαι στη διάθεση της Δικαιοσύνης» – Τι έδειξε η έρευνα για τις εταιρείες «οχήματα»

Ο Γιάννης Παναγόπουλος και έξι πρόσωπα που εμφανίζονται ως ιδιοκτήτες ή νόμιμοι εκπρόσωποι των εταιρειών αυτών, φέρονται σύμφωνα με την έρευνα, να υπεξαίρεσαν δύο εκατομμύρια ευρώ
THE LIFO TEAM
ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΤΟ

Ελλάδα / Υπόθεση κατασκοπείας: Πώς έφτασε η ΕΥΠ στα ίχνη του αξιωματικού - Έδινε πληροφορίες για ΝΑΤΟϊκά σχέδια

Ο αξιωματικός που υπηρετούσε σε θέση ευθύνης, κατηγορείται ότι συνειδητά μετέδιδε σε τρίτους άκρως απόρρητες στρατιωτικές πληροφορίες, που θέτουν σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια
THE LIFO TEAM