Aπαγορευτικό απόπλου: Ποια δρομολόγια πλοίων δεν εκτελούνται

Aπαγορευτικό απόπλου: Ποια δρομολόγια πλοίων δεν εκτελούνται Facebook Twitter
0

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές.

Στα ανατολικά οι άνεμοι φθάνουν κατά τόπους τα 9 μποφόρ, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για την εξέλιξη της κακοκαιρίας, με αποτέλεσμα τα πλοία να παραμένουν στα λιμάνια δεμένα λόγω του απαγορευτικού απόπλου. Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού δεν εκτελούνται τα δρομολόγια με υδροπτέρυγα.

Κλειστές είναι επίσης οι ακτοπλοϊκές γραμμές Πάχυ Μεγάρων-Σαλαμίνα, Πέραμα-Σαλαμίνα, Αγία Μαρίνα-Νέα Στύρα και Ρίο-Αντίρριο. Στη γραμμή Βόλος-Σποράδες τα δρομολόγια θα εκτελεστούν μετά τις 10:30.

Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις δρομολογίων που θα υπάρξουν, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Ελλάδα / Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Γνωστός από τη δεκαετία του 1990 για τον ρόλο του στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Χρήστος Μαυρίκης βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά μετά τη σύλληψή του για φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστικού
LIFO NEWSROOM