ΣΥΡΙΖΑ: Δεύτερη ημέρα διαβουλεύσεων στις Σπέτσες- Όσα συνέβησαν χθες

syriza Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Από το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησαν οι εργασίες της δεύτερης ημέρας διαβουλεύσεων της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, που διεξάγονται στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες. 

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι αφίξεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο νησί. Σήμερα το πρωί έφτασε στις Σπέτσες η Νίνα Κασιμάτη, ενώ αναμένονται η Ρένα Δούρου, η Αθηνά Λινού, όπως και η Έλενα Ακρίτα, που με ανάρτηση στα social media ανακοίνωσε ότι τελικά δεν θα απέχει από αυτές τις εργασίες

Αυτό σημαίνει πως από τις διαβουλεύσεις στις Σπέτσες απουσιάζουν μόνο ο Αλέξης Τσίπρας, η Όλγα Γεροβασίλη και η Μαρίνα Κοντοτόλη. Όσο για τον Παύλο Πολάκη, έφτασε στο νησί το βράδυ της Παρασκευής.  

Οι εργασίες της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησαν στις 16:00 της Παρασκευής. Ο Στέφανος Κασσελάκης υποδέχθηκε τους βουλευτές στην είσοδο και στη συνέχεια κάθισαν σε τρεις ροτόντες, γύρω από το αναμμένο τζάκι. 

Οι βουλευτές κρατούσαν σημειώσεις σε laptop, ενώ οι τομεάρχες έκαναν τις παρουσιάσεις τους. Στο πρόγραμμα είχε προβλεφθεί πεντάλεπτο διάλειμμα για τους καπνιστές κάθε μία ώρα. Μετά τις 21:00 άνοιξε ο μπουφές, που περιελάμβανε επιλογές και για όσους είναι vegan. 

Στην εισηγητική ομιλία του ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται για συνεδρίαση αλλά για ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ίσων, σύμφωνα με κομματικές πηγές που επικαλείται η ΕΡΤ. Χθες οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στην ακρίβεια. Η Θεοδώρα Τζάκρη τοποθετήθηκε για την καμπάνια που θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις ανατιμήσεις στην αγορά. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο Χάρης Μαμουλάκης ανέλυσε τις προτάσεις για τις υποδομές και τις μεταφορές. 

Σήμερα, οι εργασίες της κοινοβουλευτικής ομάδας αναμένεται να συνεχιστούν έως το βράδυ, με διάλειμμα για φαγητό το μεσημέρι. Απόψε ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραθέσει δείπνο στους βουλευτές, σε εστιατόριο του νησιού. 

syriza Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
syriza Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
syriza Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
syriza Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
syriza Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
syriza Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
syriza Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
syriza Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
syriza Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
syriza Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η «παράδοση της κατάληψης» ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Τι είναι πιο χρήσιμο, η "παράδοση της κατάληψης" ή η εξασφάλιση στέγης για οικονομικά αδύναμους σπουδαστές;»

Το σχόλιο του πρωθυπουργού για το Final Four, για τις προβλέψεις της Κομισιόν για την ελληνική οικονομία αλλά και τα πανεπιστήμια, στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
«Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Lifo Videos / «Η Δύση πυροβόλησε τα πόδια της με τον πόλεμο στην Ουκρανία»

Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με τον συγγραφέα, δημοσιογράφο και διευθυντή του SLpress.gr, Σταύρο Λυγερό, για τις βαθύτερες διαστάσεις της σύγκρουσης Ρωσίας - Ουκρανίας, το ενεργειακό σκάκι και την προπαγάνδα, τη θέση της Ευρώπης, τη στάση της Ελλάδας, τον ρόλο της Κίνας και την επιστροφή του Τραμπ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Πολιτική / Ανδρουλάκης για Τέμπη: Τη Δευτέρα κατατίθεται η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για συγκάλυψη, φέρνοντας ως παράδειγμα την καταψήφιση της πρότασης διερεύνησης υπουργικής ευθύνης στην υπόθεση της σύμβασης 717, παρά την αναφορά σχετικής δικογραφίας από την ευρωπαϊκή Δικαιοσύνη
LIFO NEWSROOM
«Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

LiFO politics / «Η Ελλάδα πρέπει να φτιάξει τα τρένα, τελεία»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Αλεξάνδρα Σδούκου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εξηγεί γιατί «οι γυναίκες πολλές φορές χρειάζεται να καταβάλουν παραπάνω προσπάθεια για να αποδείξουν την αξία τους».
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Βασιλική Σιούτη για Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Lifo Videos / Τέμπη: «Υπάρχει πολλή προπαγάνδα και λίγη ενημέρωση»

Από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση των Τεμπών, μέχρι τη στασιμότητα του ΠΑΣΟΚ και την παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Στέφανου Κασσελάκη στην πολιτική σκηνή – Μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση του Γιάννη Πανταζόπουλου με την υπεύθυνη του πολιτικού ρεπορτάζ της LIFO Βασιλική Σιούτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ