Δολοφόνησε την 1 έτους κόρη του συντρόφου της, την πρόδωσε το ίντερνετ- Της έδωσε μπαταρίες και ασετόν

Δολοφόνησε την 1 έτους κόρη του συντρόφου της, την πρόδωσε το ίντερνετ- Της έδωσε μπαταρίες και ασετόν Facebook Twitter
0

Μια 20χρονη γυναίκα στην Πενσιλβάνια κατηγορείται ότι δολοφόνησε την ενός έτους κόρη του συντρόφου της, δίνοντας στο παιδί να καταπιεί μεταξύ άλλων μπαταρίες, βίδα και τελικά ασετόν, που αποδείχθηκε μοιραίο. 

Η Αλέζια Όουενς συνελήφθη την Πέμπτη και σε βάρος της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τη δολοφονία της ενός έτους Άιρις Αλφέρα, η οποία πέθανε τον περασμένο Ιούνιο. 

Στις 25 Ιουνίου το παιδί βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι στο Νιου Καστλ της Πενσιλβάνια, όπου ζούσε με τον πατέρα της και τη σύντροφό του. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου κατέληξε έπειτα από τέσσερις ημέρες. 

Η νεκροψία έδειξε πως το κορίτσι πέθανε εξαιτίας της φονικής ποσότητας ασετόν που υπήρχε στο αίμα της. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, το παιδί εκτέθηκε σε ασετόν ακριβώς πριν από τη νοσηλεία του. Λίγους μήνες νωρίτερα, το παιδί είχε καταπιεί μεταξύ άλλων μπαταρίες και μια μεταλλική βίδα. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως η Αλέζια Όουενς έψαχνε στο διαδίκτυο τι βλάβη μπορεί να προκαλέσουν σε ένα παιδί οι μπαταρίες και άλλα αντικείμενα. Αυτές οι αναζητήσεις από το κινητό τηλέφωνό της ήταν τελικά το στοιχείο που την πρόδωσε. 

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, από τον Φεβρουάριο έως τον Ιούνιο η 20χρονη έκανε αναζητήσεις στο διαδίκτυο για επιβλαβή αντικείμενα του σπιτιού. «Καλλυντικά που είναι δηλητηριώδη για παιδιά», «φάρμακα που προκαλούν θάνατο από δηλητηρίαση στα παιδιά», «τι συμβαίνει αν πιει κάποιος ασετόν» και «δηλητηριώδη προϊόντα για μωρά», ήταν μερικές από τις αναζητήσεις που είχε κάνει. 

«Είναι δύσκολο να συλλάβει ο νους ότι κάποιος κάνει εσκεμμένες κινήσεις για να βλάψει ένα εντελώς αβοήθητο παιδί και στη συνέχεια να παραπλανεί τους ερευνητές για το τι συνέβη», δήλωσε η εισαγγελέας, Μισέλ Χένρι. 

«Η έρευνα δείχνει πως επί μήνες η κατηγορούμενη έκανε σχολαστική έρευνα για το πώς συγκεκριμένες ουσίες βλάπτουν τα παιδιά. Στη συνέχεια φέρεται να ενήργησε με βάση τα ευρήματα», συμπλήρωσε η εισαγγελέας. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μονή Σινά: «Απογοητευμένο» το Πατριαρχείο με την απόφαση του δικαστηρίου

Διεθνή / Μονή Σινά: «Απογοητευμένο» το Πατριαρχείο με την απόφαση του δικαστηρίου

Με γραπτή ανακοίνωσή της, η Πρωτόθρονη Εκκλησία της Ορθοδοξίας απευθύνει έκκληση στην κυβέρνηση της Αιγύπτου να βρει τρόπο ώστε να διατηρηθεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Μονής Σινά
LIFO NEWSROOM
Σαουδική Αραβία προειδοποιεί Ιράν: Συμφωνία με Τραμπ ή κίνδυνος ισραηλινού πλήγματος

Διεθνή / Η Σαουδική Αραβία προειδοποιεί το Ιράν: Συμφωνία με Τραμπ ή κίνδυνος ισραηλινού πλήγματος

Ο υπουργός Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας, Πρίγκιπας Χάλιντ μπιν Σαλμάν, μετέφερε μυστικό μήνυμα του Βασιλιά Σαλμάν στην ηγεσία του Ιράν, προειδοποιώντας για τον κίνδυνο ισραηλινού πλήγματος εάν απορριφθεί η πρόταση Τραμπ για πυρηνική συμφωνία
LIFO NEWSROOM
Ανατροπή στη Γάζα: Η Χαμάς λέει πως δεν την ικανοποιεί η πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση πυρός με Ισραήλ

Διεθνή / Ανατροπή στη Γάζα: Η Χαμάς λέει πως δεν την ικανοποιεί η πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση πυρός με Ισραήλ

Η Χαμάς απορρίπτει την πρόταση των ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα, παρά την αποδοχή της από το Ισραήλ - Παραμένει εκρηκτική η κατάσταση στον παλαιστινιακό θύλακα με δεκάδες νεκρούς καθημερινά
LIFO NEWSROOM