Γκάρι Όλντμαν: Ο Χάρι Πότερ και ο Batman με «έσωσαν»

Γκάρι Όλντμαν: Ο Χάρι Πότερ και ο Batman με «έσωσαν» Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Ο Γκάρι Όλντμαν παραδέχθηκε πώς οι ταινίες Χάρι Πότερ και Batman τον «έσωσαν» όταν χώρισε και ανέλαβε την επιμέλεια των γιών του.

Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι πατέρας των Άλφι, Γκιούλιβερ και Τσάρλι, εξήγησε πώς η συμμετοχή του στις δύο ταινίες τον βοήθησε να είναι στο σπίτι με την οικογένειά του αφού χώρισε από την τρίτη σύζυγό του, Ντόνια Φιορεντίνο, το 2001. Μιλώντας στο The Drew Barrymore Show την Πέμπτη ο Γκάρι Όλντμαν είπε πως «Στα 42 μου, ξύπνησα χωρισμένος και είχα την επιμέλεια αυτών των αγοριών. Αυτό λοιπόν από μόνο του ήταν…. αυτό ήταν δύσκολο γιατί υπήρξε μια αλλαγή στη βιομηχανία του κινηματογράφου για το που γυριζόταν πολλές παραγωγές: ήταν η Ουγγαρία, η Βουδαπέστη, η Πράγα, η Αυστραλία, ξέρετε, όλα αυτά τα μέρη».

Η Ντρου Μπάριμορ εξήγησε στο κοινό ότι οι τοποθεσίες γυρισμάτων άλλαξαν για φορολογικούς λόγους και στη συνέχεια ο Γκάρι Όλντμαν απάντησε ότι «απέρριψε πολλή δουλειά» για να είναι με τα παιδιά του.

«Ευχαριστώ τον Θεό για τον Χάρι Πότερ», πρόσθεσε ο Γκάρι Όλντμαν. «Σας λέω, οι δύο αυτές ταινίες – ο Batman και ο Χάρι Πότερ – πραγματικά με έσωσαν, γιατί σήμαινε ότι μπορούσα να κάνω τη λιγότερη δουλειά με τα περισσότερα χρήματα και μετά να είμαι σπίτι με τα παιδιά». Ο Όλντμαν υποδύθηκε τον Σείριο Μπλακ σε τέσσερις ταινίες του Χάρι Πότερ.

Στην τριλογία του Batman του Κρίστοφερ Νόλαν, ξεκινώντας με το Batman Begins του 2005, ο ηθοποιός έπαιξε τον αστυνομικό επίτροπο της Γκόθαμ Σίτι, Τζέιμς Γκόρντον.

Ο Γκάρι Όλντμαν πρωταγωνιστεί αυτή τη στιγμή στη σειρά Slow Horses της Apple TV+, η οποία κυκλοφόρησε την τρίτη σεζόν τον περασμένο μήνα. Η σειρά ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν.

Με πληροφορίες του NME/Variety

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: «Βομβαρδίζουν μια συνοικία επί μέρες» - Σε εφαρμογή το σχέδιο του Ισραήλ για εκτοπισμό Παλαιστινίων 

Διεθνή / Γάζα: «Βομβαρδίζουν μια συνοικία επί μέρες» - Σε εφαρμογή το σχέδιο του Ισραήλ για εκτοπισμό Παλαιστινίων 

«Εκτιμούμε ότι περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι παραμένουν στη συνοικία Ζεϊτούν, οι περισσότεροι χωρίς νερό και τρόφιμα», ανέφερε εκπρόσωπος της Πολιτικής Άμυνας
LIFO NEWSROOM
Πώς άλλαξε η στάση Τραμπ μετά την Αλάσκα και γιατί ανησυχούν οι -χωρίς σχέδιο- Ευρωπαίοι

Διεθνή / Πώς άλλαξε η στάση Τραμπ μετά την Αλάσκα και γιατί ανησυχούν οι -χωρίς σχέδιο- Ευρωπαίοι

Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστηρίζει πλέον το δόγμα Πούτιν περί ειρήνης και όχι εκεχειρίας και αυτό προκαλεί ανησυχία στην Ευρώπη, που φοβάται ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα πιέσει την Ουκρανία να συνθηκολογήσει
LIFO NEWSROOM
Καμία έκπτωση στην εδαφική κυριαρχία της Ουκρανίας, δηλώνουν οι Ευρωπαίοι μετά τη συνάντηση Τραμπ - Πούτιν

Διεθνή / Καμία έκπτωση στην εδαφική κυριαρχία της Ουκρανίας, δηλώνουν οι Ευρωπαίοι μετά τη συνάντηση Τραμπ - Πούτιν

Τι επισημαίνεται στη δήλωση που συνυπογράφουν Εμανουέλ Μακρόν, Τζόρτζια Μελόνι, Φρίντριχ Μερτς, Κιρ Στάρμερ, Αλεξάντερ Στουμπ, Ντόναλντ Τουσκ, Αντόνιο Κόστα και Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
LIFO NEWSROOM