Διαδικτυακό σούπερ μάρκετ και 20 ακόμα επιχειρηματικές ιδέες απο φοιτητές!

Διαδικτυακό σούπερ μάρκετ και 20 ακόμα επιχειρηματικές ιδέες απο φοιτητές! Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με το E-magazino.gr φοιτητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας υπέβαλλαν 21 καινοτόμες επιχειρηματικές προτάσεις στα πλαίσια του Διαγωνισμού Καινοτομικών και Επιχειρηματικών Ιδεών και Σχεδίων της «Δομής απασχόλησης και Σταδιοδρομίας».

Μερικές από αυτές τις ιδέες είναι τα διαδικτυακά σούπερ μάρκετ που θα παρέχουν και κατ'οίκον διανομή, μια μονάδα παρασκευής παγωτού χωρίς λακτόζη,μια «πράσινη» εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων για μετακινήσεις στην πόλη, εφαρμογές για smartphones, υπηρεσίες για φοιτητές, βιολογικές καλλιέργειες και βραχιόλι ανίχνευσης πνιγμού.

Οι παραπάνω επιχειρηματικές ιδέες θα τεθούν σε ψηφοφορία η οποία θα διαρκέσει έως τις 30 Απριλίου 2012 και οι τρεις καλύτερες θα πάρουν χρηματικά βραβεία σε την χορηγία της επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM