Λάρισα: Ανήλικοι κατηγορούνται για βιασμό 17χρονου- Συνελήφθη ο ένας

Λάρισα: Ανήλικοι κατηγορούνται για βιασμό 17χρονου- Συνελήφθη ο ένας Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Ένας 15χρονος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου στη Λάρισα, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται και ένας 17χρονος. 

Ο 15χρονος που συνελήφθη οδηγήθηκε χθες ενώπιον εισαγγελέα, που του άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό από κοινού, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία» που επικαλείται η ιστοσελίδα onlarissa. Ο ανήλικος παραπέμφθηκε σε ανακρίτρια για να απολογηθεί και μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος. 

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, ο 15χρονος και ο 17χρονος που αναζητείται φέρονται- σύμφωνα με την καταγγελία- να εξανάγκασαν έναν 17χρονο σε ανοχή γενετήσιας πράξης, σε παγκάκι της πλατείας Εργατικής Πρωτομαγιάς. Ο 17χρονος φερόμενος δράστης κρατούσε τον ανήλικο και ο 15χρονος τον εξανάγκασε σε ανοχή γενετήσιας πράξης, σύμφωνα με τη δικογραφία. Το παιδί, η μητέρα του οποίου έκανε την καταγγελία, έχει κάποιας μορφής αναπτυξιακή διαταραχή, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. 

Ο 15χρονος φέρεται να έκανε λόγο για «πλάκα», αρνούμενος την κατηγορία περί γενετήσιας πράξης. Μετά την καταγγελία που έκανε η μητέρα του 17χρονου, αστυνομικοί προσήγαγαν ανηλίκους από την πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς. Ανάμεσά τους ήταν και ο 15χρονος ο οποίος και συνελήφθη, ενώ αναζητείται ο 17χρονος. 

Με πληροφορίες από onlarissa

-Εάν είστε επιζ@@@ βιασμού, σεξουαλικής παρενόχλησης ή trafficking ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει άτομο που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω, τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο [email protected]

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ