Έδιωξαν Ρεπουμπλικανή βουλευτή από παράσταση μιούζικαλ - Τραγουδούσε και γελούσε

Έδιωξαν Ρεπουμπλικανή βουλευτή από παράσταση μιούζικαλ - Τραγουδούσε και γελούσε Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Η Ρεπουμπλικανή βουλευτής, Λόρεν Μπόεμπερτ εκδιώχθηκε από μια παράσταση μιούζικαλ στο Ντένβερ των Ηνωμένων Πολιτειών μετά από καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Οι υπεύθυνοι του μιούζικαλ σε ανακοίνωση για το περιστατικό ανέφεραν ότι δύο θαμώνες κλήθηκαν να αποχωρήσουν μετά από καταγγελίες άλλων θεατών για κάπνισμα vape, όπως και ότι τραγουδούσαν και φασαρία

«Δηλώνω ένοχη επειδή γελούσα και τραγουδούσα πολύ δυνατά!», έγραψε η βουλευτής σε ανάρτηση που έκανε στην πλατφόρμα X. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπόεμπερτ και ο σύντροφός της δέχθηκαν επίπληξη στο διάλειμμα της παράστασης. Ωστόσο, όπως φαίνεται, δεν πτοήθηκαν και αφού ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, ένας ταξιθέτης τους πλησίασε και τους κάλεσε να αποχωρήσουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε εκείνη τη φάση η βουλευτής κατηγορήθηκε από άλλους θεατές ότι έβγαζε φωτογραφίες και βίντεο την παράσταση, πράγμα που απαγορεύεται. 

Η Μπόεμπερτ όμως και ο σύντροφός της αρχικά αρνήθηκαν να αποχωρήσουν. «Τους είπα ότι (θα) πάω να φωνάξω την αστυνομία του Ντένβερ και μου απάντησαν "πήγαινε να τους φέρεις"», είπε ταξιθέτης.

Η ίδια απείλησε ότι θα επικοινωνήσει με τον δήμαρχο της πόλης και έλεγε «ξέρετε ποια είμαι εγώ» αλλά τελικά, όπως αποτυπώνεται και στο βίντεο, αποχώρησε. 

Ο υπεύθυνος προεκλογικής εκστρατείας της Μπόεμπερτ, Ντρου Σέξτον επιβεβαίωσε ότι η βουλευτής εκδιώχθηκε από το θέατρο. Ωστόσο, αρνήθηκε ότι κάπνιζε και πρόσθεσε ότι η Μπόπεμπερτ δεν γνώριζε πως απαγορευόταν το βίντεο και οι φωτογραφίες. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Διεθνή / Νέο διάταγμα Τραμπ απειλεί την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών στις ΗΠΑ

Το νέο εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ, με επίφαση την αξιοκρατία και την «ουδετερότητα», αμφισβητεί κρίσιμες προστασίες κατά των έμφυλων και φυλετικών διακρίσεων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Διεθνή / Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Την Παρασκευή, χιλιάδες Τουρκοκύπριοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Λευκωσίας διαδηλώνοντας ενάντια στο νομοθέτημα που επιτρέπει τη χρήση μαντίλας στα σχολεία, φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τον τόπο μας»
LIFO NEWSROOM
Το Τέξας έχει πλέον την «πόλη του διαστήματος»: Η Starbase του Έλον Μασκ γίνεται επίσημα πόλη

Διεθνή / Το Τέξας έχει πλέον την «πόλη του διαστήματος»: Η Starbase του Έλον Μασκ γίνεται επίσημα πόλη

Με συντριπτική πλειοψηφία εγκρίθηκε η ίδρυση του νέου δήμου γύρω από το διαστημικό κέντρο της SpaceX – Φόβοι για ιδιωτικοποίηση δημόσιων χώρων και υπερεξουσίες στον Μασκ
LIFO NEWSROOM