Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ξανά η 40χρονη για κλοπές στο ΑΧΕΠΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ξανά γυναίκα για κλοπές στο ΑΧΕΠΑ Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Μια 40χρονη στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη για δεύτερη φορά, καθώς πιάστηκε να κλέβει ξανά ασθενείς στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. 

Λίγες μέρες αφότου συνελήφθη επειδή έκλεψε τέσσερα κινητά τηλέφωνα από ισάριθμους ασθενείς στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, η ίδια «ξαναχτύπησε», κλέβοντας αυτή τη φορά, την τσάντα ασθενούς, από το ίδιο νοσοκομείο.

Όπως και την προηγούμενη φορά, όμως, έγινε αντιληπτή από το νοσηλευτικό προσωπικό με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η 'Αμεση Δράση της ΕΛ.ΑΣ. και να συλληφθεί από αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο.

Σε όλες τις περιπτώσεις η 40χρονη εκμεταλλευόταν την κατάκλιση των υποψήφιων θυμάτων της, «τρυπώνοντας» στους θαλάμους νοσηλείας τους.

Τα κλοπιμαία, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τι εκτιμά καθηγητής Χημείας - Συστάσεις για τη χρήση κλιματιστικών από πνευμονολόγο

Πού μπορεί να οφείλεται η οσμή εάν αποκλειστεί η διαρροή αερίου; - Οι συστάσεις της γιατρού Σ. Τσικρικά για τη χρήση κλιματιστικών και η εκτίμηση του καθηγητή Μ. Χάλαρη για το τι μπορεί να συμβαίνει
THE LIFO TEAM