Φωτιά στην Κύθνο: Σηκώθηκαν εναέρια μέσα για την κατάσβεση

Φωτιά στην Κύθνο: Σηκώθηκαν εναέρια μέσα για την κατάσβεσή της Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Μια ακόμη φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Δευτέρας στην Κύθνο, σε λιβάδι κοντά στην παραλία Σκύλου.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά ξέσπασε σε ξερά χόρτα και για την κατάσβεσή της επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Ειδικότερα, επιχειρούν τέσσερις πυρoσβέστες με ένα όχημα και δύο αεροσκάφη συνδράμουν με ρίψεις από αέρος.

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής δίνουν μάχη με τις φλόγες, ο κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο προβλέπεται ακραίος και οι φωτιές συνεχίζουν να καίνε σε πολλά σημεία. Η Ελλάδα υπέβαλε αίτημα ώστε να ενεργοποιηθεί ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας για ενισχύσεις από την Ε.Ε. Ήδη ανταποκρίθηκαν η Ρουμανία και η Κύπρος και το βράδυ αναμένονται 56 Ρουμάνοι πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενώ η Κύπρος στέλνει δύο αεροσκάφη air tractor τα οποία αναμένονται το απόγευμα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που έγινε πριν από λίγη ώρα από τον εκπρόσωπο του Πυροσβεστικού Σώματος, Γιάννη Αρτοποιό, το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν 65 δασικές πυρκαγιές. Οι περισσότερες αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του επιθέτου «Ντε Γκρες» στα δέκα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Ελλάδα / ΣτΕ: Συζητήθηκε η συνταγματικότητα του επιθέτου «Ντε Γκρες» στα δέκα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας

Εξετάστηκε εάν το επώνυμο «Ντε Γκρες», που δεν αντιστοιχεί στο συνήθη τύπο επιθέτου στη χώρα μας, θα μπορούσε να δημιουργήσει την εντύπωση στους πολίτες (αντικειμενική αντίληψη) ότι το πρόσωπο που το κατέχει, έχει προνόμια καταγωγής ή και κοινωνικής θέσεως
LIFO NEWSROOM
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

Ελλάδα / Προσωπικός Αριθμός: 21.000 πολίτες εξέδωσαν σε μία ώρα - Τι ισχύει για όσους δεν βγάλουν μόνοι τους

Ο προσωπικός αριθμός σταδιακά θα αντικαταστήσει αριθμό ταυτότητας, ΑΜΚΑ και άλλων αριθμών που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας και στις συναλλαγές μας με το Δημόσιο
LIFO NEWSROOM