Παύλος Πολάκης για υποψηφιότητα Ζαχαριάδη: «Μέγα λάθος»

Παύλος Πολάκης για υποψηφιότητα Ζαχαριάδη: «Μέγα λάθος- Απείχα σε ένδειξη διαμαρτυρίας» Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Sooc
0

Με ανάρτησή του στα social media ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης ξεκαθαρίζει την αντίθεσή του στην στήριξη του Κώστα Ζαχαριάδη για τον δήμο Αθηναίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης ξεκαθαρίζει ότι είναι «Μέγα λάθος», σημειώνοντας μάλιστα με κεφαλαία τη φράση.

«Επειδή κυκλοφορούν διάφορα για τη στάση μου: Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας στήριξα και έντονα μάλιστα την υποψηφιότητα για το Δήμο της Αθήνας του Νίκου Παππά, η οποία απορρίφθηκε από τη νέα πλειοψηφία της πολιτικής γραμματείας. Θεωρώντας ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ αυτήν την απόφαση, στην επόμενη ψηφοφορία ΑΠΕΙΧΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας !» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Ο Παύλος Πολάκης συνεχίζει δε, λέγοντας πως «Δεν είναι στραβός ο γυαλός….Απαιτείται άλλη πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από αυτή που κάποιοι ωθούν !! Η νεοφιλελεύθερη Μητσοτακική Δεξιά χρειάζεται αντίπαλο που θα τη νιικήσει! Αντίπαλο με όραμα- σχέδιο- συγκεκριμένο πρόγραμμα, με ξεκάθαρη κοινωνική αναφορά και απεύθυνση, με θάρρος και αποφασιστικότητα!(Όπως αυτά που περιέγραψα στην πρόσφατη ομιλία μου στην Κεντρική Επιτροπή) Αλλιώς δεν θα εμπνευστεί κανείς με αυτά τα γενικόλογα «τεχνοκρατικά», τα «συμπεριληπτικά» τα «αλληλέγγυα» και τα ηθικοπλαστικά!!….Συνεχίζεται….(στα μέρη των φωτογραφιών αν μη τι άλλο μπορείς να σκεφτείς με καθαρό μυαλό γιατί ο αέρας δροσίζει και ο ορίζοντας είναι ανοιχτός)».

Υπενθυμίζεται ότι η πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ απέρριψε την πρόταση στήριξης του Νίκου Παππά για τον δήμο της Αθήνας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023. Καταψηφίστηκε με 25 κατά, 14 υπέρ και 1 λευκό.

Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να στηρίξει επίσημα τον Κώστα Ζαχαριάδη για τον δήμο της Αθήνας με 17 ψήφους υπέρ, έναντι 15 κατά και 7 λευκά.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Προχωράμε στην πρόωρη εξόφληση του δανείου των 52,9 δισ. ευρώ που είχε λάβει η χώρα το 2010»

«Στόχος μας είναι έως το 2030 η Ελλάδα να μην έχει το υψηλότερο δημόσιο χρέος στην Ευρώπη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να ανεχθεί νέα προσφυγική κρίση όπως του 2015

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις επιπτώσεις από επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές, προειδοποιώντας ότι μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM