Μεσσηνία: Συνελήφθη 30χρονος που ομολόγησε ότι έβαλε τρεις φωτιές

Μεσσηνία: Συνελήφθη 30χρονος που ομολόγησε ότι έβαλε τρεις φωτιές Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Συνελήφθη ένας 30χρονος, μετά την ομολογία του πως προκάλεσε τρεις φωτιές, δύο τις τελευταίες ημέρες και μία την προηγούμενη χρονιά στη Μεσσηνία, όπως έκανε γνωστό σε ανάρτηση του ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας σημειώνει στην ανάρτησή του στο Twitter πως ο 30χρονος κρατείται και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 30χρονος προσήχθη στο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής αμέσως μετά την εκδήλωση της σημερινής φωτιάς στην Υάμεια Μεσσηνίας.

Όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ, συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.), με τη συνδρομή ανακριτικών υπαλλήλων της Π.Υ. Καλαμάτας, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση κατ’ εξακολούθηση, σε δασικές εκτάσεις, στις περιοχές Υάμεια και Χρυροκελαριά Μεσσηνίας. Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΥΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ

Ελλάδα / Λύκοι στην Πάρνηθα: Η Επιτροπή «Φύση 2000» του ΥΠΕΝ διαφωνεί με την εισαγγελική εντολή για απομάκρυνση

Επιστημονικά αδόκιμη και τεχνικά ανέφικτη κρίνεται η πρόταση για μεταφορά των λύκων – Εμπόδιο στις εισαγγελικές πιέσεις βάζει το αρμόδιο όργανο του υπουργείου Περιβάλλοντος
LIFO NEWSROOM
Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Ελλάδα / Δίκη για τον θάνατο του 11χρονου στις Σέρρες: Η εισαγγελέας ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών σε κακούργημα

Καταπέλτης η αγόρευση της εισαγγελέως που ζητά παραπομπή στο Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης – Στο εδώλιο 11 κατηγορούμενοι για την τραγωδία στο 9ο Δημοτικό Σχολείο
LIFO NEWSROOM