«Γ******** απατεώνες»: Χάρι και Μέγκαν αντιμέτωποι με την οργή στελέχους του Spotify

«Γ******** απατεώνες»: Χάρι και Μέγκαν αντιμέτωποι με την οργή στελέχους του Spotify Facebook Twitter
0

Το στέλεχος του Spotify και δημοφιλής podcaster Μπιλ Σίμονς καταφέρθηκε εναντίον του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, χαρακτηρίζοντάς τους «απατεώνες», μετά τη λήξη της συνεργασίας τους με την εταιρεία. 

«Μακάρι να είχα εμπλακεί στη διαπραγμάτευση» για την αποχώρησή του Χάρι και της Μέγκαν από το Spotify, δήλωσε.

«"Οι γ******** απατεώνες". Αυτό είναι το podcast που θα έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει μαζί τους. Πρέπει να μεθύσω ένα βράδυ και να διηγηθώ την ιστορία της συνομιλίας που είχα με τον Χάρι, μέσω Zoom, για να τον βοηθήσω να βρει μία ιδέα για podcast. Είναι μια από τις καλύτερες ιστορίες μου. (...) Γ*** τους. Οι απατεώνες» είπε. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το τέως βασιλικό ζεύγος έχει μπει στο επίκεντρο της κριτικής του Σίμονς. 

Τον Ιανουάριο του 2023 δήλωσε ότι «ντράπηκε πολύ» που αναγκάστηκε να συνεργαστεί με τον Χάρι για ένα επεισόδιο του podcast του. 

«Τι κάνει; (...) Ποιο είναι το ταλέντο του; Γιατί σε ακούμε; Δηλαδή, γεννήθηκες σε μια βασιλική οικογένεια και μετά έφυγες (...) Ζεις στο γ******* Μοντεσίτο και απλά πουλάς ντοκιμαντέρ και podcasts και κανείς δεν ενδιαφέρεται τι έχεις να πεις για οτιδήποτε, εκτός αν μιλάς για τη βασιλική οικογένεια και απλά παραπονιέσαι γι' αυτήν». 

Η συνεργασία μεταξύ της Archewell Audio, της εταιρείας παραγωγής του Χάρι και της Μέγκαν, και του Spotify επρόκειτο να συμπεριλάβει πολλά πρότζεκτ, αλλά, οι «καρποί» ήταν μόλις δύο: το podcast "Archetypes" και ένα εορταστικό αφιέρωμα.

Το "Archetypes" είχε ως στόχο «να διερευνήσει, να αναλύσει και να ανατρέψει τις ταμπέλες που προσπαθούν να κρατήσουν τις γυναίκες πίσω» σύμφωνα με την περιγραφή του.

Η Μέγκαν Μαρκλ έπαιρνε συνεντεύξεις από διάσημους καλεσμένους, όπως η Σερένα Γουίλιαμς, η Μαράια Κάρεϊ και η Πάρις Χίλτον. 

Η Archewell Audio και το Spotify ανακοίνωσαν ότι η απόφαση για το «διαζύγιο» ελήφθη κοινή συναινέσει. Η ενημέρωση ήρθε μέρες μετά τη γνωστοποίηση πως η εταιρεία μειώνει 200 θέσεις εργασίας στο τμήμα των podcast - πρόκειται για το 2% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της.

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Εφετείο ανακαλεί τη συμφωνία ομολογίας ενοχής για τον «εγκέφαλο» της 11ης Σεπτεμβρίου

Διεθνή / ΗΠΑ: Εφετείο ανακαλεί τη συμφωνία ομολογίας ενοχής για τον «εγκέφαλο» της 11ης Σεπτεμβρίου

Ο πρώην υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν είχε ακυρώσει τις συμφωνίες που επέτρεπαν στον Χαλίντ Σεΐχ Μοχάμεντ και δύο συγκατηγορούμενούς του να ομολογήσουν την ενοχή τους προκειμένου να αποφύγουν τη θανατική ποινή
LIFO NEWSROOM
Πλημμύρες στο Τέξας: Επίσκεψη Τραμπ και Μελάνια στις πληγείσες περιοχές - Στους 120 οι νεκροί

Διεθνή / Πλημμύρες στο Τέξας: Επίσκεψη Τραμπ και Μελάνια στις πληγείσες περιοχές - Στους 120 οι νεκροί

Η επίσκεψη γίνεται σε μια στιγμή που πληθαίνουν τα ερωτήματα για τον ρόλο που έπαιξαν οι περικοπές δαπανών - τις οποίες προώθησε ο Τραμπ - στη λειτουργία των συστημάτων έγκαιρης προειδοποίησης και διάσωσης
LIFO NEWSROOM
ΕΕ: Το σχέδιο για νέο φόρο στις επιχειρήσεις με τζίρο άνω των €50 εκατ - Στο στόχαστρο οι εισαγωγές από την Κίνα

Διεθνή / ΕΕ: Το σχέδιο για νέο φόρο στις επιχειρήσεις με τζίρο άνω των €50 εκατ - Στο στόχαστρο οι εισαγωγές από την Κίνα

Οι νέες δημοσιονομικές απαιτήσεις, όπως η χρηματοδότηση της ευρωπαϊκής άμυνας, εντείνουν την ανάγκη για πιο φιλόδοξες λύσεις, υποστηρίζει η Κομισιόν
LIFO NEWSROOM
Μοντέlο με Πάρκινσον περπάτησε στην πασαρέλα της Balenciaga, αφήνοντας «άφωνες» Νικόλ Κίντμαν και Άννα Γουίντουρ

Διεθνή / Μοντέλο με Πάρκινσον περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Balenciaga

Η 62χρονη Sonja Junoso από το Βερολίνο εμφανίστηκε στην πασαρέλα φορώντας ένα μακρύ καφέ παλτό πάνω από total black σύνολο και κέρδισε τον θαυμασμό των Νικόλ Κίντμαν και Άννα Γουίντουρ που βρίσκονταν στις πρώτες σειρές
LIFO NEWSROOM